Home TOP NEWS Έστειλαν το μήνυμα στον Μπεργκ οι μικροί!

Έστειλαν το μήνυμα στον Μπεργκ οι μικροί!


Ο Μπεργκ αν σκεφτόταν να παρατάξει την ομάδα του στο Γερεβάν κόντρα στην Αραράτ όπως την παράταξε αρχικά στο τελευταίο φιλικό με την Δόξα Κατωκοπιάς, ίσως να άλλαξε γνώμη από το 65ο λεπτό και έπειτα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι εκείνο το σημείο ναι μεν είχε διάθεση, αλλά επιθετικά ήταν «στεγνή» με τους πλείστους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από την αρχή του φιλικού να δείχνουν κάπως βαρετοί, ειδικά εκείνοι που αγωνίζονταν από την μέση και πάνω.

Η μεσαία γραμμή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σωστά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, το ποσοστό των επιτυχημένων πασών κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, ενώ η επιθετική γραμμή με τους Τιάγκο, Μποτεάκ και Ντούρις ήταν κάπως χαμένη αφού δεν είχε την σωστή τροφοδότηση για να μπορέσει να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Νορβηγός τεχνικός στην προσπάθεια του να αλλάξει την εικόνα της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα πέρασε από το 65ο λεπτό και μετά τους νεαρούς Κακουλλή, Τζιωνή, Λοίζου και τον Χάμπο οι οποιοί ομολογουμένως όσον περνούσε ο χρόνος πρόσθεταν ενέργεια και σβελτάδα στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι νεαροί φάνηκε με την είσοδο τους να αλλάζουν ριζικά την λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,  τα τρεξίματα τους, η ταχύτητα τους και η συνεχή πίεση που έβαζαν στον αντίπαλο, έδωσαν αυτό που χρειαζόταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο να μπορέσει να φτάσει στην φιλική νίκη και στην ανατροπή.

Σίγουρα με αυτή τους την εμφανίση, οι νεαροί και βάζουμε στην εξίσωση και τον Κούσουλο που στάθηκε “βράχος” στο γήπεδο, έστειλαν το ηχηρό μήνυμα στον Μπεργκ ότι είναι εδώ και μπορούν ανά πάσα στιγμή με τα φρέσκα πόδια τους να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.