Home TOP NEWS Η πίστη και η θέληση να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα και την...

Η πίστη και η θέληση να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στην Κύπρο!


Άπαντες είναι πανέτοιμοι για την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (19/8) στις 18:00 στην Αρμενία.

Οι “πράσινοι” όπως σας είχαμε ενημερώση από το μεσημέρι της Δευτέρας, θα αναχωρήσουν το πρωί της Τρίτης(17/8) για το Γερεβάν της Αρμενίας, όπου εκεί θα αναμετρηθούν σε μόνο παιχνίδι με την Αραράτ.

Πάντως στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον προπονητή, μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή υπάρχει διάχυτη πίστη και θέληση, με τους ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να μπουν στο αεροπλάνο για να πάνε στην Αρμενία για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα φέρει την πρόκριση για τον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κύπρο.

Το γεγονός ότι οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν στο ένα και μοναδικό παιχνίδι με την Αραράτ εκτός έδρας και το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει η στήριξη των οπαδών, μπορεί να κάνει το έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μοιάζει δύσκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να αντεπεξέλθουν από αυτές και να κάνουν το παιχνίδι που ξέρουν αποσπώντας την εκτός έδρας νίκη.