Home TOP NEWS Ημέρα Ευρώπης για την ΟΜΟΝΟΙΑ με μοναδικό στόχο τη νικη και την...

Ημέρα Ευρώπης για την ΟΜΟΝΟΙΑ με μοναδικό στόχο τη νικη και την πρόκριση!


Άλλη μια Ευρωπαϊκή ημέρα ξημέρωσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι “πράσινοι” του Χένιγνκ Μπεργκ μετά την σπουδαία πρόκριση τους στην Αρμενία επί της Αραράτ, σήμερα θα αντιμετωπίσουν την Λέγκια Βαρσοβίας για τον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το “τριφύλλι” απόψε στις 21:00 θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο “Wojska Polskiego” την πρωταθλήτιρα της Πολωνίας, έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο να κάνουν την ζημιά στην Λέγκια μέσα στο “σπίτι” της και να φέρουν την πρόκριση στην Λευκωσία.

Σίγουρα το επίπεδο δυσκολίας του αντιπάλου ανεβαίνει σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Αραράτ, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δηλώνουν πανέτοιμοι, έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα επιτρέψει στο “τριφύλλι” να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό.

Το ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ για να καταφέρει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση από την πρωτεύουσα της Πολωνίας, είναι να παρουσιαστεί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου έτοιμη, σοβαρή, πειθαρχημένη και να αποφύγει τα λάθη καθώς από την στιγμή που είναι μονός αγώνας τα λάθη ούτε συγχωρούνται, ούτε και διορθώνονται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Κακουλλή και Παπουλή, όμως ο Νορβηγός κόουτς θα έχει στην διάθεση του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Σενέ και τον Ασάντε.