Home TOP NEWS Ήρθε ο πρώτος επιθετικός και… αναμένεται ο δεύτερος!

Ήρθε ο πρώτος επιθετικός και… αναμένεται ο δεύτερος!


Η εκκρεμότητα που προέκυψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την αντικατάστη του Ματ Ντάρμπισαιρ
έκλεισε την Κυριακή(2/8) και μάλιστα μέσα σε πολύ λίγο χρόνικο διάστημα και με τον ιδανικότερο τρόπο, με την επισημοποίηση της μεταγραφής του Μίχαλ Ντούρις.


Τώρα οι Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του, αναμένεται ότι θα ρίξουν εκ νέου το βάρος στην απόκτηση του άλλου επιθετικού που θα έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ κι ο οποίος θα αποτελέσει η βασική επιλογή του Χένινγκ Μπεργ.

Οι άνθρωποι των “πρασίνων” όσο περνάει ο χρόνος εντείνουν όλο και περισσότερο τις προσπάθειες τους για να κλείσουν τα ανοικτά κεφάλαια, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και σε θέση να ανακοινώσουν τον επόμενο ή τους επόμενους ποδοσφαιριστές που θα φοράνε την φανέλα με το “τριφύλλι” τη νέα σεζόν.

Εώς τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πρόσθεσε στο ρόστερ της, την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε τρεις ποδοσφαιριστές που είναι γνωστοί στους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την παρουσία τους σε Κυπριακές ομάδες, τον Παπουλή, Κίκο και Ντούρις και τώρα όλοι είναι στο ακουστικό, για τον άλλο επιθετικό, για το πως θα εξελιχθεί το σήριαλ με τον Νταβίντ Ακιντόλα, αλλά και αν θα προκύψει/ουν κι άλλη/ες κινήσεις ενίσχυσης από τους “πράσινους”.