Home TOP NEWS Και τώρα το μυαλό όλων στρέφεται στην Αραράτ

Και τώρα το μυαλό όλων στρέφεται στην Αραράτ


Το απόγευμα της Τρίτης (11/8) η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε τον τελευταίο της φιλικό αγώνα στην περίοδο της προετοιμασίας κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς, της οποίας επικράτησε με 2-1 έπειτα από ανατροπή.

Η είκονα της ομάδας μας στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού παιχνιδιού με την Δόξα είναι γεγονός ότι δεν ήταν αυτή που ανέμενε ο κόσμος και σίγουρα μια βδομάδα πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι προβλημάτισε αρκετούς.

Τα φιλικά όμως από χθες έλαβαν τέλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον όλων στο “πράσινο” στράτοπεδο στρέφεται αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή πρεμιέρα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αραράτ, κι από την στιγμή που αυτό θα είναι νοκ – άουτ τα λάθη θα είναι απαγορευτικά.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του είδαν αρκετά πράγματα στα προπονητικά παιχνίδια(όπως τα χαρακτήρισε ο Μπεργκ τα φιλικά) και καλούνται μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη να διορθώσουν τα λάθη και τις αδυναμίες, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν την ομάδα στο Γερεβάν πανέτοιμη, ετοιμοπόλεμη για να μπορέσει να μπει στο γήπεδο και να διεκδικήσει την πρόκριση. Εννοείται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι της ερχόμενης ομάδας με την Αραράτ αν θέλει να αποφύγει να πατήσει την… μπανανόφλουδα θα πρέπει να έχει διάρκεια στην απόδοση της σε όλο το 90λέπτο..