Home TOP NEWS Καλή απόδοση και διάρκεια, είναι τα ζητούμενα το απόγευμα στο φιλικό

Καλή απόδοση και διάρκεια, είναι τα ζητούμενα το απόγευμα στο φιλικό


Στις 18:45 είναι προγραμματισμένο να αρχίσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο ΓΣΠ θα φιλοξενήσουμε τη Δόξα σε ένα σημαντικό παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγώνων προετοιμασίας προτού μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις.

Θα είναι η δεύτερη φορά που θα τεθούμε αντιμέτωποι με την ομάδα της Κατωκοπιάς, είχαμε δώσει το πρώτο φιλικό μαζί της στο στάδιο της προετοιμασίας μας, ωστόσο σήμερα θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Βασική ομάδα και λίγες αλλαγές κατά τη διάρκεια του παιχιδιού, περιμένουμε να δούμε το απόγευμα από τον Χένινγκ Μπεργκ στο τελευταίο αυτό τεστ πριν το ματς με την Αραράτ. Θέση βασικού αναμένεται να πάρει και πάλι ο Φώτης Παπουλής ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Λίγες ακόμη μέρες ίσως να θέλει ο Χάρης Μαυρίας.

Ενδεχομένως να δούμε στην πράξη, το πλάνο που ετοιμάζει ο Νορβηγός για τον αγώνα με τους Αρμένιους.

Θα έχει σίγουρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το φιλικό, καθώς θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών και της ομάδας στο σύνολο της.

Ήταν πολύ καλή η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, έπεσε ωστόσο στην επανάληψη η απόδοση, οπότε το απόγευμα είναι σημαντικό η ομάδα να δείξει και διάρκεια.