Home TOP NEWS Κέρδισε τον χαρακτηρισμό “μηχανή” ο Κούσουλος!

Κέρδισε τον χαρακτηρισμό “μηχανή” ο Κούσουλος!


O Μπεργκ στις δηλώσεις του (δείτε εδώ) στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το φιλικό με την Ζαλαεγκερζέγκι, κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει και την απόδοση του Κούσουλου, του Κίκο και του Ζόελ Περέιρα.

Ο Νορβηγός κόουτς στις τοποθετήσεις του στάθηκε κυρίως στους Κίκο και Κούσουλο. Για τον πρώτο είπε πως είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ενώ για τον Κούσουλο “έσταξε” μέλι τονίζοντας ότι, ο Κύπριος μεσοαμυντικός της ομάδας μας, είναι μια “μηχανή” και ότι όλοι είναι χαρούμενοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ που έχουν αυτόν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Η τοποθέτηση Μπεργκ μετά το φιλικό με την ZTE FC:

“Ήταν μια φοβερή προπόνηση αγώνα και για τους δύο, με τον Κούσουλο να παίζει επίσης 20-25 λεπτά με τον Ολυμπιακό. Γι αυτόν το να παίξει 90λεπτά σε δεύτερο συνεχόμενο φιλικό είναι φοβερή νοοτροπία είναι μια μηχανή και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε”.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μπεργκ δεν είναι η πρώτη φορά που “κολλάει” τον χαρακτηρισμό “μηχανή” του Γιάννη Κούσουλου, αφού αυτό το έκανε και μετά από το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας με την ΕΝΠ στο ΓΣΠ την σεζόν που πέρασε.

Η τοποθέτηση Μπεργκ μετά το ματς με την ΕΝΠ:

«Δεν ήταν η πιο εύκολη σεζόν για τον ίδιο λόγω του ανταγωνισμού. Όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί. Έπαιξε τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα και έδειξε ότι είναι μια μηχανή. Δουλεύει πολύ σκληρά, έχει ποιότητα και καλή νοοτροπία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την δουλειά του».

Ο Κούσουλος είναι γεγονός ότι όσες κλήθηκε να αγωνιστεί έδειξε ότι είναι ένας ακούραστος ποδοσφαιριστής με φοβερά πρόσοντα και χαρακτηριστικά και βοήθησε με την παρουσία του εντός των τεσσάρων γραμμών την ομάδα μας.

Η σκληρή δουλειά που κάνει ο ποδοσφαιριστής μας, τόσο στα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο και στις προπόνησεις αναγνωρίζεται από τον Χένινγκ Μπεργκ, και ο Κούσουλος δίκαια μπορούμε να πούμε ότι έχει κέρδισει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του Νορβηγού κόουτς αλλά και τον χαρακτηρισμό “μηχανή”.