Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λίγα πράγματα και στην επανάληψη και… φυσιολογικά παράταση

Λίγα πράγματα και στην επανάληψη και… φυσιολογικά παράταση


Θέλησε να επιτεθεί από την αρχή στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ, προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει, στις πρώτες επιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα. Η πρώτη και μοναδική μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 53ο λεπτό ύστερα από πάσα του Μαυρία μέσα στην περιοχή και πλασέ του Ντούρις, αναγκάζοντας τον Τσούπιτς σε δύσκολη απόκρουση. Είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο δεκάλεπτο στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ με την πίεση που άσκησε ψηλά ανάγκασε σε λάθη τους αντίπαλους. Ανέβηκε κάπως η Αραράτ μετά το πρώτο δεκάλεπτο όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Στο 64ο λεπτό όμως έγινε απειλητική με ένα σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο κόντραρε στον  και πέρασε κόρνερ.

Στο 68ο λεπτό ο Χένινγκ Μπεργκ απέσυρε από το γήπεδο τον Ντούρις βάζοντας στη θέση του τον Μποτεάκ θέλοντας να δώσει λίγη σπιρτάδα επιθετικά.

Όντως αυτό έγινε με τον Γάλλο να παίρνει μπάλα και να ανεβάζει την ομάδα ψηλά σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς αποτέλεσμα. Η επόμενη αλλαγή του Μπεργκ ήταν ο Λοϊζου ο οποίος μπήκε στη θέση του Μαυρία.

Έχασε ευκαιρία σε κόρνερ η Αραρατ στις καθυστερήσεις. Ήταν και το δεύτερο ημίχρονο μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις και φυσιολογικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.