Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: “Θα πρέπει να φτάσουμε κοντά, αν όχι να φτάσουμε το...

Χένινγκ Μπεργκ: “Θα πρέπει να φτάσουμε κοντά, αν όχι να φτάσουμε το ψηλότερο μας επίπεδο”

 


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Λέγκια η διάσκεψη τύπου του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει της αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Λέγκια για τον Β’προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι, για το κατά πόσο θα παίξουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες στην απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και για το “κλειδί” για να έρθει η πρόκριση στην ομάδα μας.

Οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με την Λέγκια: “Ανυπομονούμε, γνωρίζουμε τον αντίπαλο, μια καλή ομάδα με ποιότητα. Είναι υψηλότερου επιπέδου ομάδα σε σχέση με ότι αγωνιζόμαστε συνήθως. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για τις καιρικές συνθήκες κι αν θα βοηθήσουν στην απόδοση των ποδοσφαιριστών: ” Είναι ευκολότερο να παίζουμε σε αυτές τις συνθήκες σε σχέση με τους 35 βαθμούς της Κύπρου. Βοηθά στην φυσική κατάσταση και στην ένταση, στο να έχουμε υψηλότερες εντάσεις θα βοηθήσει και ο καιρός και θα χρειαστεί να έχουμε ψηλότερες εντάσεις και καλύτερη φυσική κατάσταση καθώς θα παίξουμε με ένα ποιοτικότερο αντιπάλο σε σχέση με το τι αγωνιζόμαστε συνήθως”.

Για το πώς περιμένει την Λέγκια: “Αναμένω παρόμοιο επίπεδο σε σχέση με τις περσινές εμφανίσεις. Είναι μια ομάδα που ξεχωρίζει για τις φυσικές της δυνάμεις. Έχει ένα ψηλό επιθετικό με εκτόπισμα και τον ψάχνει με μακρινές μπαλιές, όμως παράλληλα προσπαθεί να κυριαρχήσει μέσα στο γήπεδο, είναι καλό επίπεδο και περιμένω να είναι στα ίδια τα περσινά η απόδοση της Λέγκια”.

Το κλειδί για να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ την πρόκριση: “Θα πρέπει να φτάσουμε κοντά, αν όχι να φτάσουμε το ψηλότερο μας επίπεδο. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να σκοράρουμε. Είναι φανταστική εμπειρία για εμάς, έχει καιρό η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη”.

Για τον Ασάντε και τους νεαρούς: “Είναι το τρίτο μας εκτός έδρας παιχνίδι σε μια εβδομάδα, τεστάρονται οι αντοχές του ρόστερ μας. Κάποιοι νεαροί που έπαιξαν με την Πάφο έδειξαν θάρρος. Αλλά θα γίνουν αλλαγές αύριο. Ο Ασάντε είναι έτοιμος και είναι στο ρόστερ για αύριο”.

Για το πώς νιώθει που επιστρέφει στην Βαρσοβία ως αντίπαλοςΕχω πολύ καλές αναμνήσεις σε αυτά τα σχεδόν δυο χρόνια στην Λέγκια. Είχα αρκετές επιτυχίες, πήρα το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, παίξαμε στην Ευρώπη. Το παιχνίδι με την Σέλτικ είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς ήταν ταυτόχρονα η καλύτερη και η χειρότερη μου στιγμή. Εχω ζήσει όμορφες στιγμές στην Λέγκια, πολύ ιδιαίτερο που επιστρέφω. Είμαι όμως επαγγελματίας και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να προκριθεί η Ομόνοια.

Το βίντεο: