Home TOP NEWS Λούφτνερ: «Όταν ξεκινήσει η σεζόν θα είμαστε έτοιμοι»

Λούφτνερ: «Όταν ξεκινήσει η σεζόν θα είμαστε έτοιμοι»


Οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού της ομάδας μας, Μίχαελ Λούφτνερ, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

Έξι φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ποια η γνώμη σου για την πρόοδο της προετοιμασίας;

«Θεωρώ πως δώσαμε καλά παιχνίδια προετοιμασίας καθώς είχαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο 3-4 μήνες. Τώρα αρχίσαμε να συνηθίζουμε και θα συνεχίσουμε»

Προετοιμασία στο θερμό κλίμα της Κύπρου. Είναι περίεργο αυτό για σένα;

Ναι είναι περίεργο γιατί πέρσι ήμασταν επίσης στην Κύπρο αλλά προερχόμασταν από προετοιμασία στην Πολωνία. Φέτος αναγκαστήκαμε να μείνουμε Κύπρο λόγω του Κορονοϊού. Είναι λίγο περίεργο όμως προπονούμαστε το απόγευμα με φώτα έτσι πιστεύω πως οι συνθήκες είναι καλές.

Κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο ρόστερ και κάποιοι νεαροί. Ποια η γνώμη σου για το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Δείχνει καλό. Χρειαζόμαστε ακόμη λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές και τους νεαρούς. Πιστεύω πως όταν ξεκινήσει η σεζόν σε δύο εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι.

Βήμα βήμα πλησιάζουμε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα όπως είπες. Θεωρείς ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας;

Εξαρτάται σε τι φόρμα θα είμαστε. Σίγουρα θα παλέψουμε όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ για την επιτυχία του να μπούμε σε κάποιο όμιλο. Εξαρτάται από τον χρόνο. Θα είναι τρεις γύροι με μόνο ένα παιχνίδι άρα εξαρτάται επίσης αν θα παίξεις εκτός έδρας ή εντός έδρας. Όμως σίγουρα θα παλέψουμε για τους οπαδούς μας, για να τους δώσουμε επιτυχίες στο Γιουρόπα ή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο αφορά εσένα, μετά από ένα χρόνο νιώθεις πιο άνετος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση;

Είχα αυτοπεποίθηση και πέρυσι. Η προηγούμενη χρονιά ήταν λίγο παράξενη για μένα καθώς πριν από μία διετία είχα έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός για ένα χρόνο. Άρχισαν να συνηθίζω πέρσι και φέτος θέλω να δείξω περισσότερα πράγματα. Αυτά τα προκριματικά στην Ευρώπη είναι αυτά που θέλω να παίξω γιατί στην Κοπεγχάγη και στην Σλάβια Πράγας παίξαμε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να παίξω αυτά τα παιχνίδια γιατί αυτός είναι ο λόγος που είμαστε ποδοσφαιριστές, να παλεύουμε για την Ευρώπη.