Home TOP NEWS Match Report: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το έκτο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Match Report: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το έκτο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Ισόπαλη χωρίς τέρματα εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο έκτο φιλικό προετοιμασίας της κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα το οποίο έλαβε χώρα στο «Αμμόχωστος».

Ο Χένινγκ Μπεργκ που χρησιμοποιήσε 14 ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση ξεκίνησε τον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με σύστημα 4-2-3-1 παρατάσσοντας την αρχική ενδεκάδα με βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο Φαμπιάνο αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας πήραν θέση οι Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν και Λέτσιακς. Στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Γκόμες, Γκόμεζ και πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού ο Μποτεάκ. Στην επίθεση τα δύο «φτερά» κάλυψαν οι Μαυρίας και Τιάγκο και στην κορυφή ο Κακουλλής.

Το πρώτο ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε πολύ καλύτερα την αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και με την συμπλήρωση 10λεπτών αγώνα η ομάδα μας έχασε κάποιες αξιόλογες φάσεις μπροστά από την εστία της Νέας Σαλαμίνας, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ δεν μπόρεσαν να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα με τις πλείστες προσπάθειες να σταματούν πάνω στον εξαιρετικό Βεσελόφσκι. Από το 20λέπτο και έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι χάνοντας κι αυτοί κάποιες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Φαμπιάνο. Από το ημίωρο και μετά όμως οι «πράσινοι» ανέλαβαν και πάλι τα ηνία στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας μάλιστα και μια μεγάλη ευκαιρία στο 35λεπτό με τον Λοίζου, ο οποίος πλάσαρε αλλά η μπάλα κόπηκε από τον Τιμόθεο Παύλου πάνω στην γραμμή. Λίγο πριν εκπνοή του ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με τον Κακουλλή, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή το εξουδετέρωσε κι αυτό ο Βεσελόφσκι.

Αυτά και με αυτά παρά την πολύ καλή παρουσία της ομάδας και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα πρώτα 45λεπτά της φιλικής αναμέτρησης.

Το δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο κύλησε χωρίς τις πολλές φάσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεγονός ότι φάνηκε κάπως «μουδιασμένη» και κουρασμένη στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τη Νέα Σαλαμίνα η οποία ήταν καλύτερη και κράτησε περισσότερο την μπάλα.

Το «τριφύλλι» στο δεύτερο μέρος προσπάθησε σε ελάχιστες περιπτώσεις να απειλήσει την εστία του Κίσσα που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος κάτω από την εστία της Νέας Σαλαμίνας, ενώ το ίδιο ίσχυσε και με τους γηπεδούχους οι οποίοι επίσης είχαν κάποιες καλές φάσεις, με την μεγαλύτερη να καταγράφεται στο 85ο λεπτό με τον Τιμόθεο Παύλου ο οποίος έκανε σουτ αναγκάζοντας τον Φαμπιανό σε μια δύσκολη απόκρουση.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και οι ομάδες ολοκλήρωσαν την ανάμετρηση με το «στείρο» 0-0.

Συμπερασματικά:

Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετική στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά καταγράφοντας πολλές φάσεις μπροστά από την εστία της Νέας Σαλαμίνας. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η κούραση ήταν εμφανείς στους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο για να δούμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα από τους «πράσινους». Κρατάμε την καλή παρουσία του Τιάγκο μέχρι το λεπτό που αποχώρησε, αλλά και την ενθαρρυντική παρουσία του Κακουλλή.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Νέα Σαλαμίνα Βεσελόφσκι (61′ Κίσσας), Παύλου, Χριστοφόρου (89′ Χ”Κωνσταντή), Σμοβς (46′ Ανδρέου), Λοράν, Κονφέ (79′ Ρέινολντς), Βινίσιους (69′ Αντιόλο), Κρεΐν (84′ Νικολάου), Σιαθάς (69′ Μπαραβίκας), Ντανίλο (50′ Πικής), Βαρέλα (84′ Λεμέσιος)

Στον πάγκο: Χρίστου, Ποντικός

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μαυρίας (22′ Λοΐζου), Λέτσιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Χούμποτσαν (79′ Κούσουλος), Κακουλλής (61′ Ντούρις), Τιάγκο (84′ Τζιωνής)

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Περέιρα, Κίκο, Σάββα, Ζευκής, Παναγιώτου, Χαραλάμπους