Home TOP NEWS Μαυρίας: «Μας άξιζε η πρόκριση… όλα παίζονται με Λέγκια»

Μαυρίας: «Μας άξιζε η πρόκριση… όλα παίζονται με Λέγκια»


Οι δηλώσεις του Χάρη Μαυρία μετά το παιχνίδι με την Αραράτ. Μίλησε για την πρόκριση, τα επόμενα παιχνίδι με την Πάφος FC και τη Λέγκια, ενώ έστειλε το μήνυμα του προς τον κόσμο μας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη:

Για το παιχνίδι και την πρόκριση: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς. Σημασία έχει ότι πήραμε την πρόκριση έστω και στην παράταση. Η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα, σκοράραμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς γνωρίζαμε ότι ήταν ένα ματς και ψυχολογικά ίσως να ήταν λίγο δύσκολο για εμάς. Πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε το παιχνίδι καλά και στο τέλος μας άξιζε».

Τώρα μπροστά μας είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η Λέγκια: «Έχουμε ακόμα 3 παιχνίδια και μετά διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία. Πρώτα με την Πάφο και μετά με τη Λέγκια. Και τα δύο παιχνίδια είναι δυνατά. Κόντρα στην Πάφο σίγουρα θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Με τη Λέγκια είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ, όλα παίζονται, δεν υπάρχουν φαβορί, θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Ξέρουμε ότι τους δώσαμε χαρά περνώντας στον επόμενο γύρο. Θα θέλαμε να ήταν στο πλάι μας όμως λόγω της πανδημίας δεν γίνεται. Ελπίζουμε σύντομα να ανταμώσουμε ξανά , αυτοί να μας στηρίζουν και εμείς να παίζουμε γι’ αυτόν».