Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση… δύσκολο παιχνίδι με Λέγκια»

Μπεργκ: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση… δύσκολο παιχνίδι με Λέγκια»


Ο Νορβηγός τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το τέλος του παιχνιδιού στην Πάφο, μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου. Ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Πάφο FC, για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Οι δηλώσεις:

 «Είχαμε καλή απόδοση με όχι κανονική ομάδα. Η απόδοση ήταν καλύτερη από το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος που είδα την προσπάθεια τη νοοτροπία και την ποιότητα  των μικρών. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και έπρεπε να παίξουμε τρία απαιτητικά παιχνίδια συνεχόμενα. Χρειαζομαστε περισσότερους από 15 καλούς παίκτες Σήμερα αυτοί που ξεκίνησαν ήταν πολύ καλοί. Μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Συνηθως δεν δεχόμαστε με αυτό τον τρόπο γκολ. Βενιζέλος, Τζιωνής, Χάμπος, Παναγιώτου και Κίκο είχαν καλή παρουσία. Αν επιλέγαμε τους 11 που έπαιξαν την Τετάρτη τότε ή θα είχαμε τραυματισμούς, ή δεν θα είχαμε καλή απόδοση σήμερα ή δεν θα είχαμε καλή απόδοση την ερχόμενη Τετάρτη.  Μπορούσαμε να φύγουμε με 3 βαθμούς. Πέρσι ήρθαμε με την καλύτερη μας ομάδα και χάσαμε. Θα διαχειριστούμε το δύσκολο πρόγραμμα και ένας λόγος που οι Κυπριακές ομάδες πήγαν καλά στην Ευρώπη στο παρελθόν ήταν ότι είχαν βοήθεια σε αυτό το σημείο της σεζόν σε σχέση με το πρόγραμμα.Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να περάσουμε την Τετάρτη. Παίξαμε στην Ευρώπη την Τετάρτη 120 λεπτά. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Θα ήταν τρελλό όταν ξεκινάς με τέτοιο πρόγραμμα να χρησιμοποιείς την ίδια ομάδα. Ήταν ωράιο που είδα τους μικρούς να ανταποκρίνονται όμως στη συνέχεια σίγουρα θα επιλέγουμε την καλύτερη μας ομάδα διότι θα έχουμε περισσότερες μέρες σε σχέση με αυτές που είχαμε αυτη την εβδομάδα».

Για τον αγώνα με Λέγκια… «Νομίζω είναι η Λέγκια είναι διαφορετική από την Αραράτ. Ήμουν ευχαριστημένος σήμερα με την απόδοση διότι σκοράραμε δύο τέρματα, είχαμε ευκαιρίες. Η πάφος είχε 1-2 ευκαιρίες.  Είδα την Πάφο με Ανόρθωση και Απόλλωνα τότε το ότι καταφέρμαε και ανταγωνιστικαμε, είχαμε ευκαιρία να κάνουμε και το 3-1 άρα δεν με ικανοποιεί το γεγονός ότι δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Με τη Λέγκια θα είναι διαφορετικό από Πάφο και Αραράτ. Θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι, παίζουν στην έδρα τους έχουν εμπειρίες και είναι το φαβορί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όμως θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι»

Για μεταγραφές… «Έχουμε καλή επικοινωνία με τη διοίκηση.Ότι κάνουμε το κάνουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Πήραμε τον Σενέ ο οποίος δεν δοκιμάστηκε ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Θα είναι ενδιαφέρον να τον δούμε στη συνέχεια με την ομάδα. Ψάχνουμε λύσεις. Δεν ήταν θετικό για μας ότι είδαμε τον Κακουλλή να τραυματίζεται, ο Παπουλής είναι εκτός. Θα ήταν καλό να είχαμε αυτούς μαζί μας όμως θα το παλέψουμε με την Λέγκια. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο ματς από την Αραρατ».