Home TOP NEWS O πολυθεσίτης «βράχος» και η ικανοποίηση του Μπεργκ

O πολυθεσίτης «βράχος» και η ικανοποίηση του Μπεργκ


Είδαμε τα 45 λεπτά του χθεσινού φιλικού με την Ένωση και σε αυτά η παρουσία του Γιάννη Κούσουλου ήταν πάρα πολύ καλή. Ο Χαρακτηρισμός «Βράχος» που δίνει ο Χένινγκ Μπεργκ ταιριάζει απόλυτα στον Κύπριο διεθνή αμυντικό. Ειδικά χθες ήταν πραγματικά αδιαπέραστος.

Πολύ καλός στα μαρκαρίσματα του, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και αξιόπιστος με τη μπάλα στα πόδια δείχνει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος, όχι μόνο αποτελεί για τον Νορβηγό μία καλή επιλογή αλλά μπορεί να διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα.

Ανταποκρίθηκε άψογα στη θέση του κεντρικού αμυντικού χθες, χρησιμοποιήθηκε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ως δεξιός ακραίος αμυντικός ενώ στα πλείστα παιχνίδια αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει στη διάθεση του έναν πολυθεσίτη αμυντικό παίκτη τον οποίο βλέπει να βελτιώνεται συνεχώς και το γεγονός αυτό κάνει τον Νορβηγό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Κούσουλος αγωνίστηκε πέρσι σε 10 ματς, στα έξι ήταν βασικός ενώ τα 8 από αυτά ήταν παιχνίδια ντέρμπι. Είναι επίσης βασικότατο στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας. Βγάζει συναμισμό στο γήπεδο και είναι κάτι που σίγουρα αρέσει στους προπονητές του.