Home TOP NEWS Οι σκέψεις του Μπεργκ για την ενδεκάδα στο πρώτο επίσημο…

Οι σκέψεις του Μπεργκ για την ενδεκάδα στο πρώτο επίσημο…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει πλέον αντίστροφα για την πρώτη της Ευρωπαϊκή “μάχη” η οποία θα γίνει στο Γερεβάν της Αρμενίας κόντρα στην Αραράτ την ερχομένη Τετάρτη (19/8) στις 18:00 και η οποία θα μεταδοθεί από την Primetel (δείτε εδώ).

Ο Νορβηγός τεχνικός μετά από αρκετές βδομάδες δουλειάς, πρεοτοιμασίας και φιλικών έχει πλέον ξεκάθαρη είκονα για την κατάσταση της ομάδα του και ήδη άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Αρμένιους για να “χτυπήσει” την πρόκριση.

Αν αναλογιστούμε το τι είδαμε στο τελευταίο φιλικό με την Δόξα στο ΓΣΠ, το οποίο ήταν και η πρόβα τζενεράλε των “πρασίνων” ενόψει του Ευρωπαϊκού τους παιχνιδιού, φαίνεται ότι οι πλείστες θέσεις της ενδεκάδας για το πρώτο επίσημο ματς μοιάζουν να είναι καπαρωμένες.

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Φαμπιάνο. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Λανγκ με τους Λούφτνερ. Στο ένα άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί σίγουρα ο Λέτσιακς, ενώ η άλλη θέση θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του Μαυρία.

Ο Ελλαδίτης λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο φιλικό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα έχασε μέρος του συγκεκριμένου φιλικού, δεν αγωνίστηκε στο μισό φιλικό με την ΕΝΠ, ούτε και στο τελευταίο με την Δόξα. Συνεπώς ο Μπεργκ ίσως πάρει στην αποστολή τον Μαυρία, αλλά να δώσει φανέλα βασικού στον Χούμποτσαν ο οποίος αγωνιστικά μπορεί να είναι πιο έτοιμος.

Από εκεί και πέρα οι Βίτορ Γκόμες και ο Γιόρντι Γκόμεζ θα αποτελέσουν το δίδυμο στην μεσαία γραμμή και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Φώτης Παπουλής. Όσον αφορά την επίθεση, οι Τιάγκο και Μποτεάκ θεωρούνται οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν στα δύο “φτερά”.

Άλλη μια θέση που αναμένεται να παιχτεί ανάμεσα σε δύο είναι αυτή της κορυφής της επίθεσης. Ο Χένινγκ Μπεργκ καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην εμπειρία του Ντούρις και τον ενθουσιασμό του Κακουλλή. Πάντως αν κρίνουμε από το πρόσφατο φιλικό με την Δόξα, στο οποίο ο Ντούρις έδειξε ότι ακόμη χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, τότε θεωρούμε ότι ο Κακουλλής συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στην Αρμενία.