Home TOP NEWS Οριστικό! Το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ξεκινήσει από τον Α’ προκριματικό

Οριστικό! Το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ξεκινήσει από τον Α’ προκριματικό


Δεν έκανε το χατίρι στην ΟΜΟΝΟΙΑ η Γιουβέντους στον επαναληπτικό κόντρα στην Λυόν για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι παρά τη νίκη του με 2-1 μέσα στην Ιταλία και σε συνδυασμό την ήττα με 1-0 στο Σταντ ντε Ζερλάν γνώρισε τελικά τον αποκλεισμό από τους Γάλλους.

Πλέον ότι και να γίνει στο σημερινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι, το αποτέλεσμα θα είναι «δώρο άδωρο» για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς ο αποκλεισμός της Γιουβέντους «κλείδωσε» την παρουσία της ομάδας μας στον Α’ προκριματικό γύρο, κάτι που σημαίνει ότι το σύνολο του Χένινγκ Μπεργ γνωρίζει πλέον ότι θα κάνει πρεμιέρα στις επίσημες υποχρεώσεις της στην Ευρώπη.

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πλέον οριστικά θα ξεκινήσει σε 10 ή 11 μέρες (18 ή 19 Αυγούστου) αναλόγως το πώς θα προκύψει μέσα από την κλήρωση.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και τα μάτια τους στις κληρώσεις που θα αφορά τον αντίπαλο μας για τον Α’ προκριματικό γύρο, ενώ την Δευτέρα θα γνωρίζουν και τον αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Β’ προκριματικό γύρο.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Α’ προκριματικό:

Φόλα ες (Λουξεμβούργο)
Ντιουργκόρτεν (Σουηδία)
Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο)
Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)
Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία)
Ρίγα (Λετονία)
Κονάχς Κουάι (Ουαλία)
Γιουρόπα (Γιβραλτάρ)
Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε)
Κουόπιο (Φινλανδία)
Ρέικιαβικ (Ισλανδία)
Αραράτ (Αρμενία)
Τίρανα (Αλβανία)
Φλοριάνα (Μάλτα)
Σίλεκς (Σκόπια)
Τσέλιε (Σλοβενία)
Ομάδα από προ-προκριματικό (Λίνφιλντ Βορείου Ιρλανδίας ή Τρε Φιόρι Σαν Μαρίνο ή πρωταθλήτρια Κοσόβου ή πρωταθλήτρια Ανδόρας)