Home TOP NEWS Παράταση στην αγωνία…

Παράταση στην αγωνία…


Είναι γεγονός ότι όλοι μας που παρακολουθούμε, αλλά και που ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είμαστε συνεχώς στο… ακουστικό περιμένοντας τις εξελίξεις στο μεταγραφικό σκηνικό της ομάδας μας.

Τα σημαντικά κεφάλαια στο κομμάτι της ενίσχυσης παραμένουν ακόμη ανοικτά και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός, η αγωνία των φίλων των “πρασίνων” για το ποιος θα είναι ο επόμενος ή οι επόμενοι που θα περάσουν την πόρτα του “Ηλίας Πούλλος”  γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Πάντως από την αρχή το λέγαμε και το γράφαμε ότι, από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε τον βασικό της κόρμο, το φετινό καλοκαίρι θα ήταν εντελώς διαφορετικό όσον αφορά το μεταγραφικό σκηνικό, αλλά και με τις προσθήκες νεών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

Η ομάδα προγραμματισμού χωρίς να έχει το άγχος και την πίεση που είχε πέρσι τέτοια περίοδο, αλλά και χωρίς βεβιασμένες κινήσεις δουλεύει μεθοδικά και προσπαθεί να φέρεί στην ομάδα ότι καλύτερο γίνεται, όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Από την τελευταία ανακοίνωση των “πρασίνων” που ήταν αυτή του Κίκο έχει περάσει ένας μήνας (1η Ιουλίου), ωστόσο εικάζουμε ότι όσο πλησιάζουμε στις επίσημες υποχρεώσεις το επόμενο “φιρμάνι” δεν θα αργήσει να έρθει καθώς οι διεργασίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα από τους Νέοφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του σε όλα τα ανοικτά θέματα είναι κάτι περισσότερο από έντονες και προσπαθούν να αποσπάσουν υπογραφές από ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα αντιλαμβανόμαστε την αγωνία που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας, όμως από την στιγμή που οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφές χάρη των μεταγρφών θα χρειαστεί ακόμη λίγη υπομονή για τις επόμενες ανακοινώσεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι από την στιγμή που οδεύουμε προς την έναρξη των επίσημων υποχρέωσεων δεν αποκλείεται η επόμενη ή οι επόμενες βδομάδες να φέρουν και “καταιγισμό” εξελίξεων όσο αφορά τα μεταγραφικά των “πρασίνων”.