Home TOP NEWS Πρώτα η Αραράτ και μετά η επόμενη…

Πρώτα η Αραράτ και μετά η επόμενη…


Μάθαμε σήμερα τις πιθανές αντπάλους μας στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά μεγάλο ποσοστό η ομάδα που θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο θα είναι η Λέγκια Βαρσοβίας η οποία αναμένει αντίπαλο για να δώσει τον αγώνα της στον 1ο προκριματικό.

Η προσοχή όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι με την Αραράτ. Οι επόμενες μέρες θα είναι για το προσωπικό της ομάδας ένας αγώνας δρόμου ώστε να διευθετηθούν όλα τα διαδικαστικά που θα αφορούν στο ταξίδι που θα γίνει αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Οι συνθήκες που επικρατούν με την Πανδημία αναγκάζουν τους διοικούντες την ΟΜΟΝΟΙΑ να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες ώστε να μην προκύψουν προβλήματα και η μετάβαση στη χώρα όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Αραράτ να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Αναμένουμε τις αποφάσεις και τις ανακοινώσεις για να γνωρίζουμε πρώτα που θα ταξιδέψουμε.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά στο σημαντικότερο κομμάτι που είναι το αγωνιστικό, περιμένουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη για το παιχνίδι ώστε να μην πατήσει την… μπανανόφλουδα.

Είμαστε το φαβορί και θα μπούμε στο γήπεδο για να το επιβεβαιώσουμε. Ο Χένινγκ Μπεργκ εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται διψασμένοι και με πολύ μεγάλο κίνητρο για να αρχίσουν τη νέα χρονιά έτσι όπως ολοκλήρωσαν την προηγούμενη.

Αυτή τη στιγμή κανείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέραν του παιχνιδιού με την πρωταθλήτρια Αρμενίας.