Home TOP NEWS “Στην Ομόνοια υπάρχει κάποιος που πρέπει να φοβάσαι κι αυτός είναι ο...

“Στην Ομόνοια υπάρχει κάποιος που πρέπει να φοβάσαι κι αυτός είναι ο Έρικ Μποτεάκ”


Πλέον μετράμε αντίστροφα για την αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας. Απόψε στις 21:00 οι “πράσινοι” θα αναμετρηθούν στο “Wojska Polskiego” με την πρωταθλήτρια Πολωνίας έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα φέρει και την πρόκριση στον Λευκωσιάτικο σύλλογο.

Η Λέγκια με την σειρά της ετοιμάζεται κι αυτή για να τα πει κόντρα σε ένα “παλιόφιλο” της όπως χαρακτηριστικά έβαλε στον τίτλο του κειμένου της μέσα στην επίσημη σελίδα του συλλόγου (διαβάστε εδώ).

Στην προεπισκόπηση που κάνει ο Πολωνικός σύλλογος για τον αγώνα απόψε κάνει αναφορά στον Χένινγκ Μπεργκ που επιστρέφει, ως αντίπαλος, στο γήπεδο όπου είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014.

Επίσης οι διαχειριστές της επίσημης ιστοσελίδας της Λέγκια στο κείμενο που ετοίμασαν κάνουν αναφορά και στα πεπραγμένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στα παιχνίδια που έδωσε στην Ευρώπη με την Αραράτ και στο πρωτάθλημα με την Πάφο FC.

“Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε τον πρώτο αγώνα της στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα με την Πάφο με την οποία εξήλθε ισόπαλη 2-2. Νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ πήραν την πρόκριση στον Β’ προκριματικό κερδίζοντας την Αραράτ Αρμενίας. Στο ξεκίνημα της σεζόν ο αντίπαλός μας δεν εντυπωσίασε με τη φόρμα του, όμως μπορούν να εκμεταλλευτούν τα λάθη των αντιπάλων. Γι’ αυτό είναι γνωστός ο Χέννγκ Μπεργκ, που δίνει μεγάλη σημασία στην ανασταλτική λειτουργία”.

Στο ίδιο κείμενο να σημειώσουμε ότι γίνεται αναφορά και σε παίκτες “κλειδιά” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως είναι ο Τόμας Χούμποτσαν και ο Έρικ Μποτεάκ.

Για τον Χούμποτσαν: “Στην ομάδα υπάρχει ο έμπειρος Τόμας Χούμποτσαν, ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει σε Μαρσέιγ και Ζενίτ”.

Για τον Μποτεάκ: “Στην Ομόνοια υπάρχει επίσης κάποιος που πρέπει να φοβάσαι. Ο μεσοεπιθετικός Ερίκ Μποτεάκ είναι ο κινητήριος μοχλός των επιθετικών προσπαθειών των Κυπρίων, αλλά όπως έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι μπορεί να γίνει και εκτελεστής”.