Home TOP NEWS Σίγουρα σε ουδέτερη έδρα – Πολωνία, Ελλάδα, Ουγγαρία οι επιλογές της Αραράτ

Σίγουρα σε ουδέτερη έδρα – Πολωνία, Ελλάδα, Ουγγαρία οι επιλογές της Αραράτ

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμαθε το μεσημέρι της Κυριακής (9/8) τον πρώτο της αντίπαλο για τον Α’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος θα είναι η Αραράτ Αρμενίας.

Όσον αφορά την επιδημιολογική εικόνα στην Αρμενία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ (Διαβάστε εδώ) της χώρας αναφέρουν ότι το τελευταίο 24ώρο έχουν καταγραφεί 225 νέα κρούσματα και 6 θανάτοι, ενώ 125 ασθενείς έχουν αναρρώσει.

Συνολικά ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αρμενία έχει φτάσει στις 40,410 και η Αρμενία μετράει 791 θανατούς, εκ των οποίων 228 πέθαναν λόγω άλλων ασθενειών.

Σίγουρα η επιδημιολογική εικόνα δεν είναι και στην καλύτερη της φάση με την κατάσταση να παραμένει δύσκολη και σίγουρα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η αναμέτρηση της Αραράτ με την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα λάβει χώρα στην Αρμενία.

Συνεπώς η Αραράτ από την στιγμή που κληρώθηκε ως γηπεδούχος με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να επιλέξει έδρα και είναι γνωστό ότι η ΟΥΕΦΑ ενέκρινε τέσσερις χώρες που μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες μια εξ αυτών και η Κύπρος, ωστόσο είναι απίθανο η Αραράτ να επιλέξει την χώρα μας, επομένως παιζεί ο αγώνας να γίνει στην Πολωνία, στην Ελλάδα ή στην Ουγγαρία.