Home TOP NEWS Τα πεπραγμένα του Ματ στο «Τριφύλλι»

Τα πεπραγμένα του Ματ στο «Τριφύλλι»


Κλείνει τον κύκλο του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός ήρθε πριν από 4 χρόνια, πρόσφερε στην ομάδα σε δύσκολες εποχές, αγαπήθηκε από τον κόσμο της και αποχωρεί «γεμάτος» από το τριφύλλι.

Θα αναχωρήσει σύντομα για την Αυστραλία όπου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και εμείς σίγουρα θα παρακολουθούμε την πορεία του και θα ευχόμαστε στον Ματ τα καλύτερα.

Η επιλογή Ματ Ντάρμπισαϊρ έγινε από τον τότε προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τζον Κάρβερ το καλοκαίρι του 2016.

Στην πρώτη του χρονιά σκόραρε 24 τέρματα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Κυπριακού πρωταθλήματος. Σημείωσε άλλα 23 την περίοδο 2017/18 και αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρώτος σκόρερ. Ήταν δύο δύσκολα χρόνια για την ομάδα μας, με τον Ματ να είναι από τους λίγους που… επέπλευσαν μέσα από το πράσινο ναυάγιο.

Η τρίτη του χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μία από τις χειρότερες στην καριέρα του. Μόλις δύο τέρματα στο ενεργητικό του στο πρωτάθλημα. Τον πήρε κι αυτόν το ποτάμι στην τραγική χρονιά της ομάδας μας.

Πέρυσι επανήλθε. Τα 13 γκολ που σημείωσε βοήθησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να τερματίσει στην πρώτη θέση και ήταν εκ των πρωταγωνιστών και πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην εξαιρετικής της πορεία.

124 συνολικά εμφανίσεις κατέγραψε με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σκόραρε 2 Ευρωπαϊκά γκολ, 5 στο κύπελλο και 62 τέρματα στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Είναι απλά θέμα χρόνου η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγλο Ματ Ντάρμπισαϊρ ο οποίος μπορεί να μην κατέκτησε τίτλους και να κατέγραψε επιτυχίες με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κέρδισε όμως την αγάπη της «πράσινης» οικογένειας και η οποία θα τον ακολουθεί όπου κι αν βρίσκεται.