Home TOP NEWS Θα κάνει το… ντεμαράζ της η ΟΜΟΝΟΙΑ;

Θα κάνει το… ντεμαράζ της η ΟΜΟΝΟΙΑ;


Είναι ξεκάθαρο και εκφράστηκε από επίσημα χείλη σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια για απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα.

Ενδεχομένως και η παρουσία Παπασταύρου στην Κύπρο να είναι υποβοηθητική και να παίξει το ρόλο της στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τα δεδομένα λοιπόν έχουν εδώ και καιρό ως εξής:

1) Ο ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει προπονήσεις με την Μίτζιλαντ η οποία δείχνει διατεθειμένη να δώσει φέτος στον Νιγηριανό την ευκαιρία.

2) Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εκφράστηκε στο παρελθόν λέγοντας ότι δεν βλέπει το μέλλον του στην Μίτζιλαντ και θα ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο για να παίξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

3) Δεδομένη και η επιθυμία του Μπεργκ να έχει και φέτος στη «φαρέτρα» του τη συγκεκριμένη επιλογή και έγιναν ήδη οι ενέργειες από την ομάδα μας οι οποίες για την ώρα δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να φέρει πίσω στην ομάδα τον Ακιντόλα θα πρέπει να βελτιώσει την πρόταση της προς την Μίτζιλαντ. Οικονομικά θεωρούμε πως είναι αδύνατον να προσεγγίσει η προσφορά μας αυτά που αξιώνουν οι Δανοί ωστόσο αυτό ίσως να μπορεί να το αντισταθμίσει προτείνοντας αυξημένο ποσοστό μεταπώλησης του, το οποίο ίσως αγγίξει και το 50%.

Υπάρχει χρονικό περιθώριο για έναν ακόμη μήνα, 15 Σεπτεμβρίου κλείνει στη Κύπρο το μεταγραφικό παράθυρο, όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα το εξαντλήσει πάνω στον Ακιντόλα.

Είναι βέβαιο ότι η ομάδα μας θα κάνει εκ νέου προσπάθεια για τον ποδοσφαιριστή, την ίδια ώρα ωστόσο μελετούνται κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση του ακραίου επιθετικού.