Home TOP NEWS Θέλει να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος φέτος!

Θέλει να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος φέτος!


O Τσέχος κεντρικός αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μίκαελ Λούφντερ, μέσα από τις δηλώσεις του στην κάμερα της ομάδας μας μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα (δείτε εδώ), κλήθηκε μεταξύ άλλων να να σχολιάσει και την δική του παρουσία από τον καιρό που ήρθε στο “Ηλίας Πούλλος”.

Ο Λούφτνερ στις τοποθετήσεις του τόνισε ότι, η περσινή σεζόν ήταν λίγο παράξενη γι αυτόν διότι επανήλθε από τραυματισμό, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να τον κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο 25χρόνος μπακ ωστόσο μέσα από τις δηλώσει έδειξε ότι άρχισε να αποκτάει περισσότερη αυτοπεποίθηση, υπογραμίζοντας ότι φέτος θέλει να είναι ακόμη καλύτερος, να δείξει περισσότερα πράγματα, έχοντας φυσικά ως στόχο να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η σχετική δήλωση:

Όσο αφορά εσένα, μετά από ένα χρόνο νιώθεις πιο άνετος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση; Είχα αυτοπεποίθηση και πέρυσι. Η προηγούμενη χρονιά ήταν λίγο παράξενη για μένα καθώς πριν από μία διετία είχα έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός για ένα χρόνο. Άρχισαν να συνηθίζω πέρσι και φέτος θέλω να δείξω περισσότερα πράγματα. Αυτά τα προκριματικά στην Ευρώπη είναι αυτά που θέλω να παίξω γιατί στην Κοπεγχάγη και στην Σλάβια Πράγας παίξαμε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να παίξω αυτά τα παιχνίδια γιατί αυτός είναι ο λόγος που είμαστε ποδοσφαιριστές, να παλεύουμε για την Ευρώπη.