Home TOP NEWS Άμυνα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ

Άμυνα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ


Η παρουσία της αμυντικής τετράδας χθες βράδυ αλλά και του τερματοφύλακα μας ήταν άλλη μία επιβεβαίωση του επιπέδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ανασταλτικό κομμάτι.

Καλύτερη άμυνα στο περσινό πρωτάθλημα, ένα μόλις γκολ παθητικό στους τρεις προηγούμενους αγώνες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι νούμερα που δεικνύουν τη σταθερότητα της ομάδας μας στα μετόπισθεν.

Λανγκ και Λούφτνερ επιτέλεσαν το έργο τους εξαιρετικά και περιόρισαν τον επιθετικό Ολυμπιακό στον μεγαλύτερο βαθμό. Ο Χούμποτσαν ήταν συγκλονιστικός και απέδειξε χθες βράδυ ότι η εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια είναι όπλο. Ο Λέτσιακς δεν φέρει ευθύνη για την απόφαση του διαιτητή και σε ακόμα ένα παιχνίδι παρουσίασε τον καλό εαυτό του.

Ένα πέναλτι και ένα μακρινό σουτ ήταν αυτά που στοίχησαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όσο για τον Φαμπιάνο τι να πει κανείς; Ένας γίγαντας κάτω από τα δοκάρια και είναι πραγματικά τυχερή η ομάδα μας που τον έχει στο ρόστερ της.

Δεν είναι υπερβολή αν πει κανείς πως η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένουμε πως και πως τους επόμενους ΕυρωπαΪκούς αγώνες που θα προκύψουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Γιουρόπα Λιγκ, για να το επιβεβαιώσουμε ξανά.