Home TOP NEWS Αυτόν τον Φαμπιανό θα θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ και την Τετάρτη!

Αυτόν τον Φαμπιανό θα θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ και την Τετάρτη!


Το ντέρμπι με την Ανόρθωση ανήκει ήδη στο παρελθόν και η τεχνική ηγεσία, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επικεντρώνονται τώρα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Από το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλία, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ που έκαναν για να τον πάρουν έστω κι αυτόν στο τέλος της βραδιάς.

Σημαντικό ρόλο για να φύγουμε από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” έπιαξαν όλοι παίκτες της ομάδας και κυρίως ο Φαμπιάνο, ο οποίος σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό έκανε μια εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Μαργκάσα.

Στην συγκεκριμένη φάση ο Βραζιλιάνος κήπερ της ομάδας μας απέδειξε γιατί το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα προγραμματισμού πήρε την απόφαση να του ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά και γιατί ο Χένινγκ Μπεργκ τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και του δίνει φανέλα βασικού σε κάθε παιχνίδι.

Πάντως ο Φαμπιάνο λίγα 24ώρα πριν από την μεγάλη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι” και περιμένουμε ότι και την ερχόμενη Τετάρτη ο Βραζιλιάνος ότι θα υπερασπιστεί όπως ξέρει αυτός καλύτερα τα δίχτυα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα χρειαστεί κι αυτού η συνεισφορά του.

Απολαύστε ξανά την σπουδαία απόκρουση του Φαμπιάνο: