Home TOP NEWS Δεύτερη ήττα για την Εθνική μας από το Αζερμπαϊτζάν, αγωνίστηκαν όλοι της...

Δεύτερη ήττα για την Εθνική μας από το Αζερμπαϊτζάν, αγωνίστηκαν όλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


H Εθνική Κύπρου δέχθηκε την εντός έδρας ήττα με 0-1 απο το Αζερμπαϊτζάν στην 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εθνών.

Η Εθνική μας στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρω οι Αζέροι και κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ έφτασαν και στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με τον Μεντβέτεφ στο 29ο λεπτό έκαναν το 0-1.

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά το γκολ που δέχθηκε προσπάθησε να αντιδράσει και στο 37ο λεπτό έχασε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Δημήτρη Χριστοφή, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο πιο βελτιωμένη σε σχέση με το Αζερμπαϊτζάν, έχασε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο της έλειπε το κάτι παραπάνω για να φτάσει με αξιώσεις στο τέρμα και να διεκδικήσει το βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι.

Το 0-1 τελικά έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο χάσαμε και από το Αζερμπαϊτζάν στο ΓΣΠ.

Οι Κυριακίδης και Τζιωνής αγωνίστηκαν φουλ 90λέπτο, ο Λοίζος Λοίζου πέρασε στο παιχνίδι στο 57ο λεπτό στην θέση του Δημήτρη Χριστοφή, ενώ το ίδιο λεπτό ο Κούσουλος έδωσε την θέση του στον Χάμπο Κυριάκου.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Κύπρος: Κυριακίδης, Καρώ, Σιέλης, Κυριάκου, Χριστοφή (57΄Λοϊζου) Σωτηρίου, Κούσουλος (57΄Χάμπος) Λαΐφης,  Κάστανος (77΄Σπόλιαριτς) Τζιωνής, Πίττας.

Στον πάγκο οι: Κίσσας, Χριστοφόρου, Αντωνίου, Γουήλερ, Αβραάμ, Κυριάκου, Σπόλιαριτς, Σατσιάς, Ηλία, Μιχαήλ, Λοΐζου.

Αζερμπαϊτζάν: Balayev, Garayev, Mustafazade, Medvedev, Sheydaev, A. Hüseynov,  Hüseynov, Jamalov, Krivotsyuk, Khalilzade (64΄Αράζ) Sadikhov

Στον πάγκο οι: Magomedaliyev, Dzhenetov, Aliyev, Diniyev, А. Abdullayev, Makhmudov, Ren. Dadaşov, Alaskarov, Badalov, Hajiyev, İbrahimli, Seydiyev