Home TOP NEWS Εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων…

Εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων…


Μπορεί ο Χένινγκ Μπεργκ όποτε του δίνεται η ευκαιρία να εκφράζει την απόλυτη του εμπιστοσύνη για το ρόστερ που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο η ομάδα προγραμματισμού δεν έχει σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο να κοιτάζει την αγόρα για τις επόμενες κινήσεις.

Στους “πράσινους” όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, απομένουν δύο θέσεις ανοικτές στον κατάλογο Α’ με το Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του που ασχολούνται με τα μεταγραφικά της ομάδας μας, να “ξεσκονίζουν” συνεχώς τις λίστες τους έτσι ώστε να εντοπίσουν τον επόμενο ή τους επόμενους που θα ρθούν στο “Ηλίας Πούλλος”.

Μέχρι την 16η Σεπτεμβρίου, που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στην Κύπρο απομένουν 11μέρες, όσες απομένουν και μέχρι το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερυθρό Αστέρα, συνεπώς αν οι “πράσινοι” προχωρήσουν σε μεταγραφική κίνηση για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας, αυτό θα τράξουν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ εξετάζουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην μεσαία γραμμή και θα μπορούν να προσφέρουν τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού δηλαδή “οκταροδεκάρι”.

Επίσης οι “πράσινοι” είναι στο ακουστικό αναμένοντας τις απάντησεις της Μίντζιλαντ για τον Ακιντόλα, απαντήσει που θα καθορίσουν την επόμενη κίνηση κι αν στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα  προχωρήσουν με τις εναλλακτικές λύσεις.

Όσο πλησιάζουμε στην 16η Σεπτεμβρίου αναμένουμε ότι κάθε μέρα θα είναι σημαντική και μπορεί να φέρει εξελίξεις, επίσης πρόθεση όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να είναι σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση έτσι ώστε να μπόρουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη.