Home TOP NEWS Γεμίζει το “Ηλίας Πούλλος”! Αρχίζει η δουλειά με όλους για τα παιχνίδια...

Γεμίζει το “Ηλίας Πούλλος”! Αρχίζει η δουλειά με όλους για τα παιχνίδια με Ανόρθωση και Ερυθρό Αστέρα


Εθνικές τέλος και οι Διεθνείς μας επιστρέφουν σιγά – σιγά όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” για να ριχτούν μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην δουλειά για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ανόρθωση, αλλά και για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε χθεσινό ρεπορτάζ, στις προπονήσεις επέστρεψαν πρώτοι οι Νίκολα Παναγιώτου, Άνταμ Λανγκ και Μίχαλ Ντούρις, ενώ σήμερα αναμένεται να πράξουν το ίδιο και οι Κούσουλος, Τζιωνής, Κυριακίδης και Λοίζου οι οποίοι ψες αγωνίστηκαν και οι τέσσερις στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Νορβηγός τεχνικός μπορεί από σήμερα Τετάρτη να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και κυρίως για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας πλέον ολους τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες και θεωρούνται βασικά γρανάζια και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως ακολουθήσουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα στην προπόνηση σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.