Home TOP NEWS Γεμίζει ξανά το «Ηλίας Πούλλος» και η ομάδα… φουλάρει για την επίσκεψη...

Γεμίζει ξανά το «Ηλίας Πούλλος» και η ομάδα… φουλάρει για την επίσκεψη στο «Παπ»


Στη σκέψη όλων βρίσκεται από σήμερα το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο αγώνας του Σαββάτου κρίνεται σημαντικός, αφενός γιατί ενδεχόμενη νίκη θα φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από την αντίπαλο της στη βαθμολογία και αφετέρου διότι αν η ομάδα τα καταφέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα πάει με ψυχολογία στο ιστορικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Για πρώτη φορά σήμερα, ύστερα από κάποιες μέρες, ο Χένινγκ Μπεργκ θα μπορέσει να δουλέψει στην προπόνηση με όλους του τους ποδοσφαιριστές καθώς επιστρέφουν στο Γέρι οι διεθνείς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει πάνοπλη στη Λάρνακα μεθαύριο. Παπουλής και Κακουλλής είναι καλά και τέθηκαν ξανά στη διάθεση του προπονητή τους, οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν υποχρεώσεις τις τελευταίες μέρες πήραν τις απαραίτητες ανάσες ενώ οι νεοφερμένοι Σενέ και Ασάντε εκμεταλλεύτηκαν κι αυτοί το προηγούμενο διάστημα για να μπουν πιο βαθιά στο πετσί της ομάδας έχοντας τη δυνατότητα να πάρουν χρόνο προπονήσεων με τους νέους τους συμπαίκτες και προπονητή.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και εννοείται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για να πάει στην έδρα της αντιπάλου σε δύο μέρες για να διεκδικήσει το τρίποντο, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι που θα δώσει φέτος στο πρωτάθλημα.