Home TOP NEWS Γιαν Λέτσιακς: «Ποτέ δεν έζησα τέτοιους πανηγυρισμούς… Θα είναι 50-50 με Ολυμπιακό»

Γιαν Λέτσιακς: «Ποτέ δεν έζησα τέτοιους πανηγυρισμούς… Θα είναι 50-50 με Ολυμπιακό»


Ο Γιαν Λέζιακς μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και για την πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα της Κυριακής: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό, και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε

Τα «κλειδιά» για να κερδίσεις αυτούς τους αγώνες:  Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Τώρα παίζουμε κάθε τρεις μέρες και κουραζόμαστε. Θα εξαρτηθεί από εμάς πως θα κυλήσει το παιχνίδι.

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα: Προσωπικά μου αρέσει αυτό, όπως και στους άλλους παίκτες γιατί δεν προπονείσαι συνεχώς, δίνεις παιχνίδια και αν συνεχίζει μς νίκες όλοι είναι χαρούμενοι

Για τους επερχόμενους αγώνες με Ολυμπιακό: «Νομίζω είμαστε όλοι που λύ ενθουσιασμένοι με αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα όμως θα είναι διαφορετικά παιχνίδια από το φιλικό που δώσαμε μαζί τους. Θα είναι 50-50 και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο, να το προσπαθήσουμε πολύ για να βγει αληθινό.

Για τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Ερυθρό: «Ήξερα πως είμαστε καλοί στα πέναλτι και πως ο Φαμπιάνο θα αποκρούσει κάποια. Σκεφτόμουν και τον Ερυθρό Αστέρα διότι ήταν και αυτοί πολύ κουρασμένοι. Αν είσαι πολύ κουρασμένος και θέλεις να συγκεντρωθείς για τα πέναλτι τότε θα κάνεις λάθος, τελικά έκαναν λάθη και κερδίσαμε.

Για τη δική του τελευταία εκτέλεση: «Ήμουν ενθουσιασμένος που θα το εκτελούσα γιατί ήξερα από την πρώτη στιγμή, όταν τοποθετούσα τη μπάλα, ότι θα σκοράρω και ότι θα πάμε στα πλέυ-οφ

Για τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν: «Ήταν πολύ ωραία. Ποτέ στη ζωή μου δεν έζησα τέτοιους πανηγυρισμούς. Όλοι οι παίκτες ήταν χαρούμενοι, το απολαύσαμε και ήμασταν ενθουσιασμένοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση»

Μήνυμα στον κόσμο που θα βρίσκεται στο ΓΣΠ την Κυριακή: «Να συνεχίσετε την απίστευτη σας στήριξη και είμαστε χαρούμενοι που θα έρθετε στο γήπεδο για να μας παρακολουθήσετε».