Home TOP NEWS Γράφουν για Κέβιν Μπουά για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Γράφουν για Κέβιν Μπουά για την ΟΜΟΝΟΙΑ!


Μέσα από την εκπομπή “Βάλε ένα γκολ”  του Active (107,4 & 102,5) έγινε αναφορά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο μεταγγραφικό “στόχαστρο” της τον Ελβετό με καταγωγή από την Ισπανία Κέβιν Μπουά.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ο 27χρονος δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός έκανε σπουδαία σεζόν πέρυσι με τη Βασιλεία καταγράφοντας 29 συμμετοχές, 10 γκολ και πιστώθηκε οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το Καλοκαίρι του 2016 πήρε μετεγγραφή στη Βασιλεία έναντι 1.500.000 ευρώ από τη Ζυρίχη και σε τρεις σεζόν το κοντέρ έγραψε 102 εμφανίσεις, 22 τέρματα και 26 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Σερβέτ (55 ματς, 6 γκολ, 14 ασίστ) και Ζυρίχη (35 ματς, 8 γκολ, 11 ασίστ).

Έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Βασιλεία και πριν μερικούς μήνες απασχόλησε το μετεγγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Ελλάδα έκαναν λόγο για συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ! Στο Γιουρόπα Λιγκ πέρυσι είχε πέντε συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ. Δεν έπαιξε στους δύο αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ στους «32» της διοργάνωσης, όμως αγωνίστηκε στην προημιτελική φάση του εναντίον της Άιντραχτ και μάλιστα σκόραρε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ στη νίκη των Ελβετών με 3-0 στη Γερμανία.

Δεξιοπόδαρος εξτρέμ, παίζει αριστερά και στον άξονα

Μετεγγραφή δύο σε ένα στοχεύει με τον Κέβιν Μπουά η Ομόνοια. Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής είναι δεξιοπόδαρος, όμως αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. 45 φορές στην καριέρα του έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, επομένως μπορεί να καλύψει με άνεση και το αντίθετο άκρο, ενώ μπορεί εάν παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί και ως επιτελικός μέσος, θέση στην οποία έπαιξε 21 φορές.

Η αρνητική στάση της Μίντιλαντ στην υπόθεση Ακιντόλα οδήγησε την Ομόνοια να κοιτάξει αλλού για ενίσχυση και ο Κέβιν Μπουά είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κέντρισαν το ενδιαφέρον της Ομάδας Προγραμματισμού.

Πηγή:goal.philenews.com