Home TOP NEWS Η πρόκριση φέρνει μαζί της μεταγραφές!

Η πρόκριση φέρνει μαζί της μεταγραφές!


Η επόμενη μέρα του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ να πανηγυρίζει την μεγάλη πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την πρόκριση και την εξασφάλιση θέσης τουλάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στην ομάδα προγραμματισμού γνωρίζουν πολύ καλύτερα ότι το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που θα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά της θα χρειαστεί και περισσότερους παίκτες και γι αυτό τον λόγο είναι έτοιμοι να ανοίξουν ξανά το κεφάλαιο μεταγραφές.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν μέσα σε αυτό το διάστημα που υπάρχει το παράθυρο για τους ανέργους ποδοσφαιριστές να κινηθούν για την απόκτηση 1 ή 2 ποδοσφαιριστών. Στις λίστες των ανθρώπων που ασχολούνται με τον προγραμματισμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχουν παίκτες οι οποίοι εξετάζονται κι αν κρίνουν ότι μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, τότε θα γίνει κίνηση για απόκτηση τους.

Πάντως μετά την πρόκριση αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι παρά την πρόκριση και την εισροή εκατομμυρίων στα ταμεία της ομάδα μας, το μπάτζετ αλλά και η φιλοσοφία για τις επόμενες μεταγραφές δεν θα αλλάξει από τα συνηθισμένα, καθώς όλοι θέλουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια.