Home TOP NEWS Κούσουλος: «Να πάρουμε την Εθνική μας όσο πιο ψηλά γίνεται»

Κούσουλος: «Να πάρουμε την Εθνική μας όσο πιο ψηλά γίνεται»


Συνένετυξη τύπου παραχώρησε ο Γιόχαν Βάλεμ ενόψει του αυριανού αγώνα της Εθνικής μας με το Μαυροβούνιο στο ΓΣΠ. Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Κούσουλος

Αναλυτικά

Η αρχική τοποθέτηση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους φτάσαμε σε αυτή τη φάση και είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι.
Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να συναντήσω τους ποδοσφαιριστές μέσα από τις προπονήσεις. Είχαμε την ευκαιρία να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο. Πλέον, ήρθε η ώρα να δούμε τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Γιάννης Κούσουλος«Είναι μια νέα διοργάνωση στην ομάδα. Ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή για να πάρουμε την εθνική, όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κόντρα στο Μαυροβούνιο».

Βάλεμ: “Ελπίζω να είμαστε όσο έτοιμοι χρειάζεται για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο. Στόχος μέσα από μία νέαδιαδικασία να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο η Εθνική και να αναπτυχθεί ως ομάδα.
Είναι επίσημη διοργάνωση το Nations League. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα. Έτσι θα συνεχίσουμε. Πρέπει να συμπεριφερθούμε όλοι μας σαν επαγγελματίες”. 

Ρωτήθηκε αν θα παίξει ο Πιέρος: “Θα αποφασίσουμε μετά τη σημερινή προπόνηση”

Κούσουλος: Πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη με τον κορωνοιό. Είμαστε δεμένοι και θα είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Είμαστε μία οικογένεια και θα βοηθήσουμε τους νέους παίκτες να αποβάλουν όποιο άγχος έχουν”

Βάλεμ για τους έμπειρους που δεν κάλεσε: “Μίλησα με κάποια παιδιά που δεν κλήθηκαν, έμπειρους, μίλησα με τον Μαργκάσα και μας ευχήθηκε καλή επιτυχία. Αντιλήφθηκε τη φιολοσοφία μου. Έχουμε σεβασμό για την προσφορά τους. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στις επόμενες κλήσεις. Ο Αρτυματάς θα μπορούσε να είναι μαζί μας, έχω ένα σύνολο 30 παικτών τους οποίος παρακολουθώ και από αυτούς θα επιλέγω σε κάθε αγώνα”.
“Δεν τίθεται θέμα αξίας για τον Σακέτι, απλά δεν είναι μέσα στη φιλοσοφία του λόγω της ηλικίας του”