Home TOP NEWS Λάρκου: «Είναι μία βραδιά καταξίωσης… αν δεν αποκτηθεί άλλος παίκτης ας απολαύσουμε...

Λάρκου: «Είναι μία βραδιά καταξίωσης… αν δεν αποκτηθεί άλλος παίκτης ας απολαύσουμε τα παιδιά μας»»


Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου, μίλησε στην PrimeTel, μετά την ιστορική επιτυχία της ομάδας.

Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι μια βραδιά καταξίωσης για τους παίκτες, δικαίωσης για τη διοίκηση και περηφάνιας για τον κόσμο. Όταν είσαι μέρος της ιστορίας που γράφεται, δεν έχεις παρά να νιώσεις ικανοποίηση και να προσπαθήσεις για το καλύτερο στη συνέχεια.
Αυτή τη βραδιά μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση γιατί δουλεύεις ασταμάτητα χωρίς να υπολογίζεις χρόνο και δυσκολίες. Όσο λιγότερο μιλάς τόσο το καλύτερο. Το μυστικό είναι ότι κρατήσαμε σχεδόν την ίδια ομάδα με την περσινή. Χαίρομαι πολύ που αυτό δικαιώθηκε.

Για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν σταματάς. Πρέπει να γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αντιπάλου. Θα είναι διπλοί αγώνες, ενώ θα πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα σε πρωταγωνιστική τροχιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρώτη φορά που μπαίνεις στους ομίλους γιατί θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις πάνω στη βαθμολογία στην Ευρώπη. Η Ομόνοια είναι ένας νέος οργανισμός. Έχει πολλή δρόμο για να γίνει μια ομάδα στην ολότητα της που θα καταξιωθεί στην Ευρώπη».

Για την ενίσχυση: «Ο κόσμος να κρατά μικρό καλάθι. Να δει ότι χρησιμοποιήσαμε δύο 19χρονους και ένα 17χρονο. Αν βρούμε κάτι που είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί. Αν δεν αποκτηθεί, ας απολαύσουμε τους παίκτες που μας έφεραν σε αυτή τη θέση».