Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Βαλμπουενά και του Μαρτίνς για το ματς με την...

Οι τοποθετήσεις του Βαλμπουενά και του Μαρτίνς για το ματς με την ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησαν στην διάσκεψη τύπου για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού Πειραιώς με την ΟΜΟΝΟΙΑ ο οποίος θα γίνει αύριο το βράδυ στις 22:00 στο ΓΣΠ.

Οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά

Για το κλειδί του αγώνα: “Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Παρότι έχουμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0 δεν θα πρέπει να εφησυχαστούμε”.

Για το παιχνίδι της Δυναμό Μόσχας στην οποία ήταν ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε στο ΓΣΠ:“Θυμάμαι τις θερμές αντιδράσεις του κόσμου. Εμείς προκριθήκαμε αλλά θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν”.

“Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι τόσο εύκολο να περάσει κανείς στο Champions League. Δεν είναι μόνο τι κάνεις στο πρωτάθλημα αλλά και τι κάνεις στην Ευρώπη. Να αντιμετωπίσουμε το ματς ως 0-0. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά να το δούμε έτσι για να πάρουμε αυτό που τόσο επιθυμούμε”.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

“Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος που έχουμε παίξει με τον αντίπαλο. Επομένως να υποτιμήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Να παίξουμε με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που έχουμε και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση την ΟΜΟΝΟΙΑ”.

“Αυτό που θέλουμε να δούμε ίδιο είναι το αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα μας φέρει στους ομίλους. Θέλουμε να δούμε περισσότερη προσωπικότητα και χαρακτήρα από το α’ μέρος του πρώτου παιχνιδιού. Στο β’ μέρος ήμασταν αρκετά κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε. Είναι μία δύσκολη διαδικασία χωρίς προετοιμασία και φιλικά. Η ομάδα θέλει βελτίωση σε πολλούς τομείς. Η ομάδα βελτιώθηκε αλλά θέλουμε παραπάνω. Με αυτήν την πραγματικότητα σίγουρα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες.”

Για τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα απουσιάζουν:“Μόλις δούμε ποιοι δεν θα είναι επειδή έχουμε κάνει τη μελέτη μας θα ξέρουμε και τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Πολύ γρήγορα έτσι θα έχουμε εικόνα. Είναι άλλα πράγματα που μας απασχολούν”.

Δείτε το βίντεο από την διάσκεψη τύπου: