Home TOP NEWS Λώρης Κυριάκου: “Ο στόχος ήταν να δώσουμε την περηφάνεια πίσω στον Ομοινοιάτη”

Λώρης Κυριάκου: “Ο στόχος ήταν να δώσουμε την περηφάνεια πίσω στον Ομοινοιάτη”


Ο πρόεδρος του σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λώρης Κυριάκου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο ραδίοφωνο του Super Sport FM 104.0, για την μεγάλη πρόκριση των πρασίνων σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ταυτόχρονα για την προσπάθεια με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ιστορική βραδιά, έχει καταφέρει και αυτή να γράψει το όνομα στους ομίλους της Ευρώπης, είχαμε προσπαθήσει κι άλλες φορές, όμως, για κάποιους λόγους δεν τα είχε καταφέρει. Το αξίζαμε, το έδειξε η πορεία ότι μπορούσαμε για το βήμα αυτό. Είναι ιστορική βραδιά, είχαμε μείνει στην μεγάλη επιτυχία με τον Άγιαξ το 1979, όμως, τώρα προχωρήσαμε. Έχουμε τώρα να δώσουμε δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό, ήμασταν το αουτσάιντερ με την Λέγκια, τον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό, όμως, θα πάμε στο «Γ. Καραϊσκάκη» να πάρουμε αποτέλεσμα και να ελπίζουμε για την πρόκριση στο ΓΣΠ».

Τα κέρδη που θα έχει η Ομόνοια, όχι μόνο οικονομικά; «Όταν πριν από δύο χρόνια πήραμε την απόφαση για το ποδοσφαιρικό με τον κ. Παπασταύρου αποδείχθηκε σήμερα ότι ήταν σωστή. Θα το παλέψουμε για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος ήταν να δώσουμε την περηφάνεια πίσω στον Ομοινοιάτη. Είδαμε πως πανηγύρισε ο κόσμος, είμαστε στο ξεκίνημα και κτίζουμε ακόμα. Ξεκινήσαμε από πέρσι το καλοκαίρι να κτίζουμε γι’ αυτή την ομάδα. Λυπάμαι που ο κόσμος δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γήπεδο και να το ζήσει αυτό. Ελπίζουμε τις επόμενες συναντήσει να είναι και να του δώσουμε αυτό που στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος της Ομόνοιας ήταν εκεί στα δύσκολα».

Οκτώ εκατομμύρια ευρώ και προοπτική να διπλασιαστούν τι σημαίνει αυτό για την Ομόνοια; «Ο κ. Παπασταύρου έχει ξοδέψει πολλά λεφτά μέχρι σήμερα, αυτό θα βοηθήσει και το σωματείο αφού θα έχει έσοδα. Ο Μπεργκ το ξεκαθάρισε ότι το φαβορί ήταν ο Ερυθρός Αστέρας όπως και με την Λέγκια, υπήρχε η ελπίδα παρά το γεγονός ότι είχαμε μεγάλη ομάδα απέναντι μας, πήραμε αυτό που αξίζαμε με τη πρόκριση. Ο προπονητής έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές έχει το ελεύθερο, δεν έχει την πίεση. Η Διοίκηση δεν ανακατεύεται στα της τεχνικής ηγεσίας αλλά συμβουλεύει. Ο κ. Μπεργκ έστειλε κάποια μηνύματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είδαμε χθες βράδυ ν’ αρχίζει το ματς με τον νεαρό Κακουλλή μετά τον Λοίζου, ένα μωρό ας μου επιτραπεί η έκφραση, οι οποίοι αγωνίστηκαν μπροστά σε μεγάλα ονόματα του Ερυθρού Αστέρα και τα κατάφεραν. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους άλλους δύο που αγωνίζονται απόψε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ».