Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλη προσπάθεια, λευκή ισοπαλία και… αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι

Match Report: Μεγάλη προσπάθεια, λευκή ισοπαλία και… αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι


Έγινε η προσπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε όμως αποκλειστήκαμε από μία ομολογουμένως καλύτερη ομάδα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τους Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Κούσουλος, Γκόμες, Τζιωνής, Μποτεάκ, Παπουλής και  Ντούρις.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλησε να βάλει ταχύτητα στο παιχνίδι της και κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Τζιωνής για να πιάσει κεφαλιά ο ο Βίτορ όμως έδιωξε σε νέο κόρνερ η άμυνα του Ολυμπιακού.

Φώναζε από την αρχή ο Μπεργκ στους παίκτες του να πιέζουν συνεχώς. Στο 3ο λεπτό ήρθε η πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό με ένα αδύναμο πλασέ του Βαλμπουενά από πλάγια θέση, μάζεψε εύκολα ο Φαμπιάνο.

Στο 5ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί. Δέχθηκε μπαλιά στην πλάτη της άμυνα, έκανε σούτ από πλάγια θέση το εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο, στην επαναφορά ο Αιγύπτιος έψαξε με πάσα πίσω τον Βαλμπουενά όμως απομάκρυνε η άμυνα με τον Λανγκ.

Στο 8ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ επιχέιρησε το πρώτο της σουτ με τον Παπουλή έξω από την περιοχή. Ήταν ένα άστοχο πλασέ.

Στο 10 η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε κόρνερ με τον Τζιωνή, το εκτέλεσε ο ίδιος και βρήκε τον Λούφτνερ στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο τσέχος έπιασε την κεφαλιά μπροστά στο αντίπαλο τέρμα όμως αστόχησε. Ήταν μεγάλη η ευκαιρία μας.

Στο 14ο λεπτό οι Παπουλής και Μποτεάκ συνδυάστηκαν έξω από την περιοχή, ο Γάλλος πήγε να πλασάρει από πλάγια θέση όμως δέχθηκε αποτελεσματικό τάκλινκ την τελευταία στιγμή. Η φάση άρχισε από πολύ ωραία ενέργεια του Τζιωνή.

Πολύ καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, κρατησε μπάλα και βγήκε χωρίς δισταγμό μπροστά ήταν όμως και ο Ολυμπιακός επικίνδυνος. Ένα σουτ του Καμαρά στο 16 πήγε μακριά από την εστία μας.

Η καλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 19ο λεπτό όταν ο Λανγκ έκανε λάθος διώξιμο βρίσκοντας στην περιοχή τον Ρατζέλοβιτς ο οποπίος πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Φαμπιάνο.

Καλό σουτ κατέγραψε ο Τζιωνής στο 23ο λεπτό. Έξω από την περιοχή έψαξε το γκολ όμως η μπάλα κόντραρε ι και έφυγε κόρνερ το οποίο δεν έφερε κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε απειλητικός όποτε έβγαινε μπροστά και στο 27 ο Καμαρά έκανε με δύναμη μία σέντρα στον Ελ Αραμπί ο οποιος δεν έπιασε ευτυχώς την κεφαλιά.

Στο 33ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία. Ύστερα από τη χαμηλή σέντρα του Χούμποτσάν η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Μποτεάκ ο οποίος μπροστά στο τέρμα ετοιμαζόταν να σκοράρει όμως ο Σεμέδο τον πρόλαβε για να διώξει.

Στο 40 ο Μποτέακ σέντραρε από δεξιά, ο Ντούρις έκανε κεφαλιά και κέρδισε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τζιωνής όμως άπομάκρυνε έυκολα η άμυνα.

Έκανε ανέβασμα στο 43ο λεπτό ο Χολέμπας και έφτασε μέχρι την πειροχή μας, πλάσαρε όμως ο Φαμπιάνο απέκρουσε έυκολα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Το αποτέλεσμα κρατούσε την ΟΜΟΝΟΙΑ ζωντανή ενώ  η εικόνα της ομάδας ήταν καλύτερη σε σχέση με αυτήν στο πρώτο ματς.

Β’ Ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με το ξεκίνημα ο Ντούρις κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, αλλά και κάρτα στον Μπα. Το εκτέλεσε ο Μποτεάκ, ήταν πολύ καλό το κτύπημα όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σα.

Στο 50ο λεπτό έκανε ένα δυνατό σουτ από απόσταση ο Κούσουλος όμως ο Σα άρπαξε τη μπάλα.

Στο 52 ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ με τον Βαλμπουενά, το εκτέλεσε ο Γάλλος επικίνδυνα όμως η άμυνα κατάφερε να απομακρύνει. Έψαξε γκολ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, με τον Καμαρά να κάνει σουτ και την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει κόρνερ.

Στο 55 η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε κόρνερ με τον Τζιωνή όμως η εκτέλεση δεν έφερε κάτι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να ανεβαίνει μέτρα και να καταβάλλει προσπάθεια να βρει γκολ.

Στο 60ο λεπτό ο Φαμπιάνο πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή. Έδιωξε σε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, η μπαλα βρέθηκε έξω από την περιοχή μας με τον Χολέμπας να σουτάρει με το αριστερό του όμως και πάλι ο Φαμπιάνο απέκρουσε.

Απίστευτη διπλή ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 66ο λεπτό πρώτα με τον Ελ Αραμπί, έκανε εκπληκτική άμυνα ο Λανγκ, και στην εξέλιξη ο Ρατζέλοβιτς έχασε τετ-α-τετ το οποίο εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο.

Στο 68 βγήκε σέντρα χαμηλή στην περιοχή μας, ο Ελ Αραμπί έκανε γύρισμα προς τα πίσω όμως ευτυχώς ήταν εκεί ο Λανγκ που έδιωξε.

Στο 70ο λεπτό ο Μπεργκ έκανε διπλή αλλαγή βγάζοντας τους Ντούρις και Παπουλή, βάζοντας στη θέση τους τους Κακουλλή και Ασάντε.

Στο 73 ο Τζιωνής κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, κοντά στην αντίπαλη περιοχή από πλάγια θέση. Το εκτέλεσε ο Μποτεάκ όμως δεν βγήκε κάποια φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο 76ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε φάουλ στον Καμαρά έξω από την περιοχή μας. Ανέλαβε την εκτέλεση ο Βαλμπουενά, ανάγκασε τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση στην επαναφορά ο Μασούρας έκανε σουτ βολ πλανέ όμως η μπάλα πέρας έξω.

Στο 82ο λεπτό ο Ελ Αραμπί έκανε δυνατό σουτ όμως και πάλι ο Φαμπιάνο ήταν εξαιρετικός και λίγο αργότερα ο Βραζιλιάνος έβγαλε πλασέ του Μασούρα. Εκπληκτικός ήταν ο τερματοφύλακας μας για ακόμα μία βραδιά.

Στο 84 ο Σενέ μπήκε στη θέση του Τζιωνή.

Στο 86 και πάλι ο Φαμπιάνο έκανε δύσκολη απόκρουση ύστερα από σουτ έξω από την περιοχή.

Το τελικό 0-0 μας στέλνει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αναμένουμε την κλήρωση. Η περηφάνια για την πολύ μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας είναι δεδομένη.