Home TOP NEWS Match Report: Θρίαμβος από τα 11 μέτρα!

Match Report: Θρίαμβος από τα 11 μέτρα!


Πολύ δυνατό παιχνίδι, σκακιστική τακτική από τον Μπεργκ και η ΟΜΟΝΟΙΑ φεύγει θριαμβεύτρια από το γήπεδο. Ο Λούφτνερ άνοιξε το σκορ ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Ιβανιτς το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι και η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε τον θρίαμβο! Κράτησε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ ζωντανό και έστειλε την πρωταθλήτρια Σερβίας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο ημίχρονο

Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει στα ίσια στον Ερυθρό Αστέρα κερδίζοντας μέτρα και δημιουργώντας προυποθέσεις για ευκαιρίες. Όλα έδειχναν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια την πρωταθλήτρια Σερβίας και φτάνοντας στο 31′ μετά από τρία συνεχόμενα κορνερ η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Λούφτνερ. Μετά το γκολ ο Αστέρας κέρδισε μέτρα και πίεσε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και σε μια ολιγωρία της άμυνας με σέντρα από το ύψος του πέναλτι ο Ερυθρός Αστέρας σημείωσε το 1-1 στο 45′ με τον Μίρκο Ιβανιτς και πήγε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.

Το δεύτερο μέρος

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε φάσεις με σοβαρές προυποθέσεις για γκολ. Η ομάδα μας όμως κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα και είχε πολύ σημαντικές ευκαιρίες να ξανα πάρει το προβάδισμα. Το παιχνίδι μετά το 60ο λεπτό ήταν ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα με εκατέρωθεν ευκαιρίες να χάνονται για να επιτευχθεί το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα. Το τέρμα όμως δεν ήρθε και το παιχνίδι οδηγήθηκε για τρίτη φορά στην φετινή ευρωπαική παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην παράταση.

3ο ευρωπαικό παιχνίδι στην παράταση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πετύχει αυτό που είχε καταφέρει στις προηγούμενες δύο ευρωπαικές παρατάσεις. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων άρχισαν να κουράζονται και το παιχνίδι απέκτησε έναν πιο αργό ρυθμό όπου τα φάουλ και στα στημένα είχαν την τιμητική τους. Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης έκλεισε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Το τελευταίο 15λεπτο ξεκίνησε με λάθη από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έδωσαν την ευκαιρία στον Αστέρα να πλησιάσει την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι δύο προπονητές άρχισαν να σκέφτονται τα πέναλτι και τους παίκτες που θα επιλέγονταν για να εκτελέσουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να πιέσει στα τελευταία λεπτά, ο Αστέρας δεν μπόρεσε να διασπάσει τις άμυνες της ομάδας μας και οδηγηθήκαμε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Τα πέναλτι

Ο Αστέρας έγραψε το 1-0 και ο Γιόρντι ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μπέν για τον Αστέρα έγραψε το 2-1 και απάντησε ο Βίτορ για το 2-2. Ο Φατσινέλι εκτέλεσε το 3ο πέναλτι και ο Φαμπιάνο το απέκρουσε και κράτησε το 2-2 και ο Ασάντε έγραφε το 2-3! Ο Αστέρας έχασε και το 4ο πέναλτι του και ο Γιάν Λετσιακς υπέγραψε τον θρίαμβο γράφοντας το 2-4!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στα playoffs του Champions League!!!!!