Home TOP NEWS Μέχρι το επόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι η… προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα!

Μέχρι το επόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι η… προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα!


Ο στόχος που ήταν η εξασφάλιση μιας θέσης στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης επιτεύχθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι “πράσινοι” μετά την χθεσινβραδινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δύνατο τρόπο τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα καλούνται και πάλι να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή (4/10) θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι το οποίο θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας και να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά από τον κόσμο της (αναμένεται και πάλι Sold Out) θα επιδιώξει να κάνει άλλη μια καλή εμφάνιση και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα το οποίο θα μας κρατήσει στα ψηλά σκαλοπάτια του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ πέραν από τους Παπουλή (τιμωρημένος), και τους Γιόρντι Γκόμεζ και Τιάγκο δεν έχει άλλα αγωνιστικά πρόβληματα κι αναμένουμε ότι την Κυριακή θα παρατάξει την ομάδα με ότι καλύτερο έχει για να “χτυπήσει” το τρίποντο.

Μετά το ματς με την ΑΕΛ θα ακολουθήσει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θέλει να πάει σε αυτή για να πάρει ανάσες με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.