Home TOP NEWS Οχι, δεν είναι ούτε οι νίκες, ούτε οι καλές εμφανίσεις…

Οχι, δεν είναι ούτε οι νίκες, ούτε οι καλές εμφανίσεις…


Δεν είναι τόσο οι νίκες. Δεν είναι τόσο οι καλές εμφανίσεις. Δεν είναι τόσο ο ενθουσιασμός που δημιούργησαν στον κόσμο. Δεν είναι ούτε πως πρωταγωνιστούμε σε Κύπρο και Ευρώπη.

Είναι πάνω από όλα η ελπίδα για ακόμα καλύτερο μέλλον.

Αυτή η ομάδα πείθει σε όλα τις τα επίπεδα. Αγωνιστικά, διοικητικά και φυσικά στο τεχνικό της επιτελείο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Μπεργκ, του Λάρκου και του Παπασταύρου έχει καταφέρει να έχει δύο πλήρεις ενδεκάδες, ετοιμοπόλεμες για κάθε παιχνίδι. Έχει καταφέρει να στήσει ποιοτικότατη συμπαγή ομάδα χωρίς τρελό μπάτζετ. Έχει καταφέρει να μετατρέψει νεαρά παιδιά, σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που μπορεί να βασιστεί πάνω τους, πράγμα πρωτόγνωρο για την νήσο Κύπρο.

Η ελπίδα λοιπόν. Η ελπίδα πως και φέτος, αλλά και στο μέλλον τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Πως χτίζεται ξανά η Βασίλισσα για να να κυριεύσει!

Εδώ και ένα χρόνο κρατούσαμε μικρό καλάθι, αλλά πλέον είναι φανερό πως το μέλλον θα είναι καλύτερο. Για να μην παρεξηγηθούμε, και οι ήττες θα έρθουν, και πιθανώς η αγωνιστική «κοιλιά». Η χρονιά προφανώς δεν τελειώνει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Όμως είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως υπάρχουν οι μηχανισμοί ώστε η ομάδα να φερθεί επαγγελματικά και σοβαρά για να ανταπεξέλθει.

Ο Πράσινος Λαός είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια οχι γιατί κερδίζουμε τους αγώνες. Είναι δίπλα στην προσπάθεια γιατί μπορεί να είναι πλέον περήφανος για την ομάδα του!