Home TOP NEWS Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας

Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας


Ευχαριστημένοι μετά το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα έμειναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης προέβηκαν στις καθιερωμένες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έρικ Μποτεάκ                        

«Δύσκολα παιχνίδια τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δύο νίκες στο Champions League και τέσσερεις βαθμοί στο πρωτάθλημα. Τώρα είναι ώρα για λίγη ξεκούραση. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Είμαστε όλοι μαζί» ανέφερε στο στόρυ που ανέβασε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Κίκο

Δεύτερο συνεχόμενο ενενηντάλεπτο στο πρωτάθλημα για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ. «Σημαντική νίκη σήμερα! Πάμε» σημείωσε στην ανάρτησή του.

Άνταμ Λανγκ

Τη λέξη «Νίκη!» ανέφερε στο ποστάρισμά του ο Ούγγρος αμυντικός μετά τη λήξη του αγώνα, συνοδεύοντας τη φωτογραφία από τα πανηγύρια στο νικητήριο γκολ του Κούσουλου.

Γιαν Λέτσιακς

Αν και δεν αγωνίστηκε, ο Τσέχος μπακ ανέβασε το καθιερωμένο δημιουργικό μετά από κάθε νίκη γράφοντας «1-0 για εμάς. Σημαντική νίκη».

Λοΐζος Λοΐζου

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία του από τον αγώνα.

Καλί Σενέ

Βίντεο με στιγμές του από το παιχνίδι ανέβασε στο στόρι του λογαριασμού του ο Σενεγαλέζος επιθετικός.

Τιάγκο

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, παρόλα αυτά έστειλε τα συγχαρητήρια του στους συμπαίκτες του με την πιο κάτω ανάρτηση.

Μαρίνος Τζιωνής

Σε ολόκληρο το παιχνίδι όπως και στην πρώτη αγωνιστική, πήρε μέρος ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ανέβασε το πιο κάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Μίχαλ Ντούρις

«Τρεις σημαντικοί βαθμοί» σημείωσε στην ανάρτησή του ο Σλοβάκος επιθετικός

Γιάννης Κούσουλος

Ο αρχηγός της ομάδας μας στον Κυριακάτικο αγώνα πέτυχε το νικητήριο γκολ. Ανέβασε φωτογραφίες από το παιχνίδι με τη λεζάντα «Πολύ σημαντική νίκη».