Home TOP NEWS H ΚΟΠ για την αποψινή προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

H ΚΟΠ για την αποψινή προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ενώπιον μιας τεράστιας αγωνιστικής πρόκλησης βρίσκεται η Ομόνοια Λευκωσίας.


Αντιμετωπίζει στις 18:00 στο ΓΣΠ τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου σε μονό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και σε περίπτωση πρόκρισης, θα εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετοχή σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Απέναντι στον Πρωταθλητή Σερβίας, η Ομόνοια θα κυνηγήσει τη νίκη, η οποία, θα της εξασφαλίσει συμμετοχή στα play-offs του Champions League, εκεί όπου περιμένει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ένα βήμα πριν τους ομίλους της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν η Ομόνοια προκριθεί σήμερα και αποκλειστεί στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό, θα έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Αν την πρόκριση σήμερα την εξασφαλίσει ο Αστέρας, η Ομόνοια θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει συμμετοχή σε ομίλους αφού θα παίξει στα play-offs του Europa League.

Λόγω των κανονισμών της UEFA, ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Primetel.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για τη σημερινή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χθες χωρίς να προκύψουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο προπονητής Χένινγκ Μπέργκ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Φαμπιάνο, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Κίκο, Μίχαελ Λούφτνερ, Καλί Σενέ, Βίτορ Γκόμες, Έρικ Μποτεάκ, Φώτης Παπουλής, Τόμας Χούμποτσαν, Γιόρντι Γκόμεθ, Γιαν Λέτσιακς, Μίχαλ Ντούρις, Μαρίνος Τζιωνής,  Άνταμ Λανγκ,  Ιωάννης Κούσουλος, Χάρης Μαυρίας, Τιάγκο Φερέιρα Λοΐζος Λοΐζου, Ανδρόνικος Κακουλλής, Έρνεστ Ασάντε.