Home TOP NEWS Παπασταύρου: «Οι προβλέψεις είναι για αυτούς που παίζουν στοιχήματα, εγώ δεν παίζω»

Παπασταύρου: «Οι προβλέψεις είναι για αυτούς που παίζουν στοιχήματα, εγώ δεν παίζω»


Μίλησε στον απεσταλμένο της Cytavision, Ανδρέα Βεντούρη, λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου.

Αναλυτικά:

Συναισθήματα… «Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ για τους φιλάθλους στην Κύπρο που αγωνιούν Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Όταν ξεκίνησε η χρονιά δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρναμε

Προσδοκίες… Από την αρχή της Ευρωπαικής μας πορεείας θέλαμε ομίλους. Τον πετύχαμε τον στόχο και σήμερα ήρθαμε για ότι καλύτερο. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα που να μας δίνει ελπίδες πρόκρισης.

Η νέα προσπάθεια από το περασμένο καλοκαίρι… Αν περιμέναμε να είμαστε στα πλέυ οφ του Τσαμπιονς Λιγκ, όχι. Αλλά περιμέναμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά. Είναι δικαίωση της προσπάθειας που γίνεται αν και είχαμε δύσκολη πρώτη χρονιά. Έγινε πολλή δουλειά από όλους μας. Είναι δικαίωση και για τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια μας.

Οι επόμενοι στόχοι… Είναι πάντα να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να ερχόμαστε σε αυτές τις Ευρωπαϊκές γιορτές και να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα.

Για τη δήλωση του για την επικοινωνία με την Αρχή Δεοντολογίας… Δεν είναι ώρα για αυτό αλλά η ανακοίνωση μας μιλά από μόνη της. Το αφήνουμε εκεί.

Το μεγαλύτερο όραμα του Παπασταύρου… Υπόσχεση είναι να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Είναι μία καλή αρχή αυτή και ελπίζουμε ότι θα προσπαθήσουμε για ακόμα καλύτερα.

Πρόβλεψη για τον αγώνα… Οι προβλέψεις είναι για αυτούς που παίζουν στοιχήματα. Εγώ δεν παίζω στοιχήματα.