Home TOP NEWS Περιμένοντας εξελίξεις…

Περιμένοντας εξελίξεις…


Για τον Ακιντόλα και για την επιθυμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να τον εντάξει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό της αναφερθήκαμε ουκ ολίγες φορές σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ.

Ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός ως γνωστόν είναι ο διακαής πόθος του Χένιγνκ Μπεργκ και ο Νορβηγός κόουτς γνωρίζει πολύ καλά ότι, η απόκτηση του Ακιντόλα, πέραν από τις βοήθειες που θα δώσει στο αγωνιστικό κομμάτι θα είναι και μια σημαντική επένδυση στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάντως όσον πλησιάζουμε στην 15η Σεπτεμβρίου (τελευταία μέρα μεταγραφικής περίοδου) ολοένα και αυξάνεται η φημολογία ότι ο Πρόεδρος των “πρασίνων”, Σταύρος Παπασταύρου είναι έτοιμος να ικανοποιήσει την έντονη επιθυμία του προπονητή, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δαπανεί ένα σεβαστό ποσό για να τα βρει τόσο με τη Μίντζιλαντ όσο και με τον ποδοσφαιριστή και να το εντάξει στο δυναμικό της.

Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά και θεωρούνται σημαντικά όσον αφορά την υλοποίηση ή όχι της μετεγγραφής του Ακιντόλα. Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν πολλά και ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα ώστε αν η κατάληξη με τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι θετική να ενεργοποιηθεί το σχέδιο Β’, το οποίο υπάρχει.