Home TOP NEWS Περιμένουμε να βάλει μπρος την μηχανή και στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Περιμένουμε να βάλει μπρος την μηχανή και στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο Μίχαλ Ντούρις στα παιχνίδια που αγωνίστηκε με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έμεινε “άσφαιρος” και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης να συμβαίνει το πιο πάνω είναι κάτι που έχει ανησυχήσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο θεωρούμε ότι ο Σλοβάκος επιθετικός όταν καταφέρει να βρει τον δρόμο προς το πλεκτό τότε θα μπορέσουν να “λυθούν” τα πόδια του.

Ο φορ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το βράδυ της Δευτέρας (7/9) και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Εθνικής του ομάδας κόντρα στο Ισραήλ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ γενικότερα σαν ποδοσφαιριστής στις προηγούμενες ομάδες που έπαιξε έδειξε ότι έχει το γκολ.

Ας ελπίσουμε ότι το τέρμα που σημείωσε με την φανέλα της Εθνικής του, θα δώσει στον ποδοσφαιριστή της ομάδας το ψυχολογικό και το αγωνιστικό ανέβασμα, έτσι ώστε να αρχίσει να βάζει μπρος την μηχανή και στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αρχίζοντας να ρίχνει σιγά – σιγά τα γκολάκια του.

Ιδανικό για τον Ντούρις είναι να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο σκοράρισμα στο πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και γιατί όχι και πριν από το Ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην πρώην του ομάδα την Ανόρθωση.