Αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Σταύρος Παπασταύρου, στη νέα εκπομπή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ”Total Green” λέγοντας…
«Ήταν ρεζιλίκι ειδικά για τον κ. Χαμπουλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο, επειδή ξέρω ότι ο κ. Πουλλαΐδης να σκεφτεί αν πράγματι είναι ο κ. Χαμπουλλάς ο άνθρωπος που θέλει να τον εκπροσωπεί όπως και τον ιστορικό αυτό σύλλογο»
Ισχύει η πρόταση για ξένους διαιτητές: «Όταν αποφασίσαμε να φέρουμε ξένους πέρσι ήταν μια σωστή απόφαση, αναγκάζονται φέτος να βάλουν άπειρους διαιτητές, που δεν είναι έμπειροι και είδαμε όλοι τι έγινε, δεν θέλω να πω ότι ήταν εσκεμμένα τα λάθη, αλλά φάνηκε να επηρεάζεται. Δεν φταίει ο ίδιος ο διαιτητής, άλλα αυτοί που τον έβαλαν εκεί».



![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
