Home TOP NEWS Συν δύο επιλογές για τον Μπεργκ με Ανόρθωση και Ερυθρό Αστέρα

Συν δύο επιλογές για τον Μπεργκ με Ανόρθωση και Ερυθρό Αστέρα


Ο Φώτης Παπουλής και ο Ανδρόνικος Κακουλλής αμφότεροι έμειναν εκτός από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας, λόγω τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ως γνωστόν ταλαιπωρήθηκε από θλάση και έχασε τα σημαντικά παιχνίδια της Ευρώπης με Αραράτ και Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος με την Πάφο FC και την Καρμιώτισσα.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας τραυματίστηκε στα δόντια στο παιχνίδι με την Αραράτ και πέρασε από χειρουργείο κάτι που του στέρησε την ευκαιρία να δηλώσει παρών στο παιχνίδι με την Λέγκια αλλά και στα δύο ματς του πρωταθλήματος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μπορεί να θεωρηθεί ευργετική, καθώς έδωσε την ευκαιρία και τον χρόνο στους τραυματίες, Παπουλή και Κακουλλή για αποθεραπεία, έτσι ώστε μέχρι την επανέναρξη να είναι κι αυτοί έτοιμοι για να δηλώσουν παρών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την διακοπή θα μπει σε ένα κύκλο με συνεχόμενα ντέρμπι στο πρωτάθλημα και σημαντικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη και σίγουρα ο Χένινγκ Μπεργκ θα θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνει ομάδα στο διπλό ταμπλό που θα κληθεί να αγωνίζεται.