Home TOP NEWS Συνέχεια στην προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού! Σήμερα το τρίτο τεστ για τον κορωνοίό

Συνέχεια στην προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού! Σήμερα το τρίτο τεστ για τον κορωνοίό


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (29/9), το μυαλό είναι στραμμένο και στον τρίτο διαγνωστικό έλεγχο που θα γίνει για τον κορωνοϊό

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας και το προσωπικό που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, θα περάσουν σήμερα το πρωί από νέο τεστ, το οποίο επιβάλλει η ΟΥΕΦΑ στη γηπεδούχο ομάδα δύο ημέρες πριν τον αγώνα (και στη φιλοξενούμενη τρεις ημέρες προηγουμένως).

Θα είναι το τρίτο μέσα σε μερικά 24άωρα (αφού έγινε ένα με την επιστροφή από την Αθήνα και άλλο ένα προχθές – όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά) και μέχρι το απόγευμα θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Στις τάξεις των “πρασίνων” εννοείται ότι υπάρχει ανησυχία και αγωνία, ωστόσο ευχή όλων είναι να μην προκύψουν άλλα θετικά τεστ και οι ποδοσφαιριστές των “πρασίνων” που είναι καλά στην υγεία τους να μπορέσουν να είναι στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για τον αγώνα της Τρίτης.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ επανήλθαν χθες στις προπονήσεις για το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ολυμπιακός Πειραιώς. Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ αμφίβολη κρίνεται για την ώρα και η συμμετοχή του Σενέ στον επαναληπτικό ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι που έγινε στο “Γ.Καραϊσκάκης”.