Home TOP NEWS Συνεχίζονται οι μεταγραφικές διεργασίες!

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές διεργασίες!


Μπορεί στο μυαλό των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βρίσκονται οι δύο αναμετρήσεις με την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα και με τον Ερυθρό για την Ευρώπη, ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο συνεχίζουν να γίνονται σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας.

Ως γνωστόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχουν δύο κενές θέσεις στον κατάλογο Α΄ και η ομάδα προγραμματισμού ενδέχεται να τις καλύψει πριν την ημέρα που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, δηλαδή μέχρι τις 15 Σεπτέμβριου.

Η μια μεταγραφή που αναμένεται να γίνει είναι για ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή και θα έχει επιθετικές και δημιουργικές αρετές, ποδοσφαιρικά ομιλούντες θα πρόκειται για ποδοσφαιριστή «οκταροδεκάρι» που θα δώσει βοήθειες και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Όσον αφορά στην άλλη κίνηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει να ενισχυθεί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Το κεφάλαιο Ακιντόλα δεν έχει ακόμη κλείσει.

Αν δεν προχωρήσει πάντως του Ακιντόλα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στρέψει την προσοχή στις εναλλακτικές επιλογές για να καλύψει την θέση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με άλλο ποδοσφαιριστή.

Πρόθεση των ανθρώπων που ασχολούνται με τον προγραμματισμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στο «Ηλίας Πούλλος» να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα και γιατί όχι να δώσουν περισσότερες επιλογές στον Μπεργκ στον καθοριστικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πάντως όσο πλησιάζουμε προς την 16η Σεπτεμβρίου οι ενέργειες για την ενίσχυση εντατικοποιούνται και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν και εξελίξεις.