Home TOP NEWS Τα φαντάσματα που έχουν ξορκιστεί

Τα φαντάσματα που έχουν ξορκιστεί


9 Αυγούστου 2012. Μετά από καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας (0-0) που συνοδεύτηκε με μια υπέροχη εκδρομή στο Βελιγράδι με καταπληκτικούς φίλους, η OMONOIA του προπονητή Νεόφυτου Λάρκου, υποδέχεται στη ΓΣΠ τον Ερυθρό Αστέρα. Κουβαλάει μάλιστα, τη ταπέλα του φαβορί, αφού ο Ερυθρός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Το ΓΣΠ όπως πάντα καζάνι. Η αυτοπεποίθηση στα ύψη, αφού με τον Λάρκου στον πάγκο φτάσαμε ένα χρόνο πριν μια ανάσα από το όνειρο. Το omonoianews πανέτοιμο να μεταδώσει το παιχνίδι και τον παλμό σε κάθε ξενιτεμένο που δεν μπορούσε να βρεθεί στο πλευρό της. Το παιχνίδι αρχίζει, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατεί να λυγίσει τον Αστέρα. Την ίδια στιγμή, Σέρβοι….χάκερς επιτίθενται στο omonoianews! Στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί, αλλά δεν βρίσκει τον τρόπο. Στα laptops το omonoianews αμύνεται, αλλά οι Σέρβοι είναι κυρίαρχοι.

Το παιχνίδι πάει στα penalties, στον κυβερνοχώρο δεν βρίσκουμε απάντηση. Ο Παβίτσεβιτς αστοχεί, το ίδιο και ο Ντανιέλσον. Ο Τζόνι Λεόνι στον άσσο αδυνατεί, οι Σέρβοι είναι στον επόμενο γύρο. Σταματάνε τις επιθέσεις αφού πέρασαν, το omonoianews αναπνέει ξανά, μόνο για να γράψει επικήδειους και να προσπαθεί να βρει τι πήγε λάθος. 1.5 μήνα μετά, ο Νεόφυτος Λάρκου απολύεται, σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν βρήκαν οι επιλογές στον άσσο. Φεύγει δε μετά από γκέλα του Λεόνι.

16 Σεπτεμβρίου 2020. Μονό παιχνίδι, λόγο πανδημίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ. Οι Σέρβοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, μετά από δυο συνεχόμενες χρονιές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πάγκο είναι ο Χένιγκ Μπεργκ, αλλά σημαντικό ρόλο έχει και ο Λάρκου, αυτή τη φορά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Η ομάδα, έχει προφανώς τη στάμπα του.

Το ΓΣΠ άδειο λόγω πανδημίας, αλλά δεκάδες χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι εκεί νοερά με τη θετική ενέργεια τους. Το omonoianews, από το 2012 αφού έπαθε και έμαθε, είναι προστατευμένο από κυβερνοεπιθέσεις και πανέτοιμο να μεταφέρει όσα γίνονται στο γήπεδο. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι φαβορί, αλλά η OMONOIA δεν τον φοβάται δευτερόλεπτο.

Το παιχνίδι πάει στα penalties, αλλά αυτή τη φορά, κάτω από το τέρμα κάθεται γίγαντας και εκτελεστές είναι λεβέντες με πολλά κιλά…βαρίδια. Ο Φαμπιάνο αποκρούει το πρώτο, μετά αποκρούει και το δεύτερο. Ο Λέσιακς, καρφώνει τον αντίπαλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στους ομίλους, ο Νεόφυτος Λάρκου πανηγυρίζει με τον καραφλό καθηγητή, οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ καίνε την Λευκωσία. Τα φαντάσματα έχουν ξορκιστεί, τα βαρίδια του παρελθόντος έχουνε φύγει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στους ομίλους. Διαβάστε το ξανά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ!!!!